Škorpije najveće lažljivice, Ovan uvijek govori istinu

Škorpije najveće lažljivice, Ovan uvijek govori istinu

12. travnja 2017. 0 By Admin

Strijelac

Strijelčevi su najiskreniji horoskopski znak. Njima se jedino može desiti da ponekad preuveličaju neku priču iz svog života, ali to ne znači da lažu, nego nesvesno žele da zabave druge. Laži koje oni izgovore nikada nisu pogubne za druge ljude, prenosi Stil.

 

 

Jarac

Rođeni u znaku Jarca su osobe koje uvijek moraju da postignu svoj cilj, bez obzira na način na koji će doći do njega. Prema tome, ponekad se može desiti da prećute neku istinu, ali samo zbog ostvarenja svog cilja. Međutim, kada su porodica i bližnji u pitanju, ne morate da brinete, jer tada nikada ništa neće slagati.

 

 

Vodolija

Vodolije lažu samo kada smatraju da će ta laž donijeti nešto dobro u njihovim odnosima sa ljudima. Zato nemojte zamjeriti ako su vam prećutali neku istinu da bi sačuvali dobre odnose i radi mira u kući.

Ribe

Ovaj horoskopski znak ima sklonost ka tome da uljepšava stvari koje mu se događaju u životu i ponekad znaju da preteruju kako bi dobile naklonost pojedinih osoba. Često se dešava da lažu o situacijama koje su se desile u prošlosti, sadašnjosti ili koje će se desiti u budućnosti. Samo u jedno možete biti sigurni – Riba je znak koji nikada ne želi da povredi nekog svojim lažima.

Stranice: 1 2 3 4