7 trikova koji će ga natjerati da ludi za tobom!

7 trikova koji će ga natjerati da ludi za tobom!

13. travnja 2017. 0 By Admin

POTRAŽITE KLJUČEVE U NJEGOVOM DŽEPU
I ne samo ključeve. Poanta je u sljedećem: nikada ne podcjenjujte moć iznenadnog dodira. Samom stimulacijom živčanih završetaka u trenutku kada to ne očekuje stvarate pozitivnu fizičku vezu zbog koje će vas željeti još više. I što je još bolje, on će žudjeti za tim „slučajnim“ dodirima kada niste kraj njega.

 

 

Od sada na dalje obratite pažnju na situacije u kojima biste ga mogli slučajno dodirnuti. Na primjer, nemojte ga tražiti da vam da ključeve nego sami posegnite u njegov džep za njima i polako ih izvadite. Ne tražite ga da vam doda sol, već se nagnite po nju okrzujući grudima njegovu ruku. Kada prolazite kroz gužvu u kafiću, slobodno guzom dotaknite njegovo međunožje. Ovi dodiri su okidači za rasplamsavanje plamena među vama.

 

 

NE OPTEREĆUJTE GA DETALJIMA
Zanimljivo je da su muškarci više zainteresirani za ženu kada manje znaju o njoj. Zato drage naše, koliko god vam to bilo teško i silno biste željele podijeliti s njim svaki trenutak vašeg dana. Nemojte to učiniti! Suzdržite se. Istina je da su njemu sve te informacije (zapleti u vašoj omiljenoj seriji, tračevi s kave s najboljom frendicom, nova kolekcija u vašoj omiljenoj trgovini, novi kolega na poslu…) dosadne i potpuno nebitne. Muškarci nisu sposobni podnijeti toliko detalja. Jednostavno ih ne zanima.

 

 

To je jedan od razloga zašto vam oni ne podnose izvještaj o svakom trenutku njihovog dana ili vam ne prepričavaju detaljno gdje su bili i što su radili. Smanjite količinu informacija koju ćete podijeliti s njim i doći ćete do sljedećg otkrića – što mu manje govorite o sebi, on će biti zainteresiraniji za vašu svakodnevnicu. Ako već želite podijeliti s njim nešto, onda započnite razgovor poantom. Recite mu prvo ono što je najbitnije i pustite ga da vam postavlja potpitanja. Njemu će biti zanimljivo, a vi ćete dobiti ono što ste isprva i htjele.

 

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3 4