DESET STVARI KOJE RAZUME SAMO BIK

DESET STVARI KOJE RAZUME SAMO BIK

13. travnja 2017. 0 By Admin

7. Svi misle da ste hladnokrvni, ali zapravo imate vrlo tvrd oklop kojim krijete svoje nežne, tajne emocije. Od svih znakova zodijaka, vi ste najveći kuler. Kada vas ljudi upoznaju, ličite im na emotivnu tvrđavu. Međutim, zapravo imate meko, predivno srce koje drugima otkrivate samo u posebnim prilikama.

 

 

8. Ne možete da zamislite da nekome ne date nešto što mu treba, iako je sve što imate. Bikovi su uglavnom jako skromni, ali isto tako će prvi ponuditi pomoć za nešto važno. Možda tražite povoljnog pedikira, ali ako je prijatelju potrebna pozajmica, pomoći ćete mu koliko god možete.

 

 

9. Vaši prijatelji znaju da kada vi čuvate tajnu, nemaju sekund brige. Dečko, najbolji prijatelj – ko god da proba da je izvuče iz vas, nikada neće. Tu tajnu nosite sa sobom u grob i to je to.

 

 

10. Vi ste definicija osobe koja nema vremena za ljubav. U stvari imate, ako je baš baš ugodno. Na primer, ako se pojavi ispred vašeg stana sa flašom vina i picom uz rečenicu ,,šta ima?“. U svim ostalim slučajevima, ne treba vam sada. Možda neki drugi put…

 

Izvor: mycupoftea.com

Stranice: 1 2 3