Jarac tradicionalan, Ribe NAJPREDANIJE u ljubavi, veza sa Strelčevima je ZANIMLJIVA, ali kratka, dok su Škorpije osobe za CEO ŽIVOT!

Jarac tradicionalan, Ribe NAJPREDANIJE u ljubavi, veza sa Strelčevima je ZANIMLJIVA, ali kratka, dok su Škorpije osobe za CEO ŽIVOT!

13. travnja 2017. 0 By Admin

Svi vrlo dobro znamo da horoskop određuje našu ličnost, ali sada vam otkrivamo i kako vas vodi kroz vezu.

 

Ovan

Vatreni Ovnovi se uglavnom brzo zaljubljuju i ta ljubav je uglavnom veoma jaka. Ako im u vezi ponestane strasti, pokušaće na sve načine da je ponovo povrate, ako ne uspeju da ožive nekadašnja osećanja, teška srce će zaključiti da je najbolje da pronađu novu ljubav.

 

Bik

Bikovi su po prirodi veoma verni. Kada se jednom iskreno zaljube uglavnom sa tom osobom ostaju do kraja života. Ali… U slučaju da strast nestane, Bikovima neće biti teško da uzbuđenje potraže na drugom mestu. Njihova vernost se ogleda u tome što će sve uraditi da zadrže redovnog partnera i da se prevara nikada ne otkrije.

 

 

Blizanci

I pored svih predrasuda Blizanci zapravo jesu verni svojim partnerima i nikada ne napuštaju osobu koju vole. Ono što oni vole da rade jeste da testiraju voljenu osobu, odnosno da vide koliko je ljubomorna. Nemirni Blizanci su čak i spremni da muče osobu koju vole flertujući sa nekim drugim samo da bi videli kako će partner da reaguje. Da biste zauvek ostali u vezi s Blizancem i zadržali njegovu pažnju samo na sebi, morate i vi njega učiniti ljubomornim.

 

 

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3 4