Ribe vas nikada neće povrediti laganjem; Ovan nikada ne laže, a ovom znaku ne smijete verovati on će vas uvek lagati

Ribe vas nikada neće povrediti laganjem; Ovan nikada ne laže, a ovom znaku ne smijete verovati on će vas uvek lagati

13. travnja 2017. 0 By Admin

BLIZANCI

Po prirodi stvari ili po vokaciji, kako vam se sviđa više, Blizanci su poznati glumci koji svoj lik pošteno tumače i drže se uloge koju su sebi zadali. Nikada ne zapadaju u neke drastične situacije, jer su vrlo elastični, sposobni da se prilagode i da se sklope sa okolinom u svakom smislu. Sve zavisi od situacije u kojoj se nalaze. Inteligencija i senzibilnost koje poseduju, sugerišu im da se, kada je to potrebno, celishodno ponašaju.

Zato se i događa da Blizanci znaju da slažu kao niko, bilo u svrhu odbrane ili napada. O tome ne vode baš mnogo računa i tada za njih i ne važe neka opšte prihvaćena pravila. Vrlo su sposobni kao političari, diplomate, predstavnici i kao takvi mogu postići zavidne uspehe, naročito kada rade za neke više ciljeve. No, za Blizance je granica između besplatnih laži i neophodne diplomatije vrlo često maglovita, tako da se u njih ne može baš imati mnogo poverenja.

RAK

Poznata emotivna nestabilnost koja krasi pripadnike ovog znaka čini da Rakovi vrlo lako upadaju u velike laži, što im život još više komplikuje i stvara im utisak da je ceo svet tako okrutan. Zaslugu ili krivicu za sve to snosi Mesec, vladar ovog vodenog znaka. Mesec upravlja raspoloženjem i reakcijama Rakova, koje su više ili manje instinktivne. Dakle, ne može se kod Rakova računati sa nekom stabilnošću. Ipak, senzibilnost i intuicija koji krase naše Račiće, uvek ih navedu na to da izaberu najbolji put. Ako istinom neće povrediti svoga bližnjeg, Rak će je izreći, kao što će se ponekad poslužiti malim lažima da ne bi poremetio nečije blagostanje ili ponos. Pošto jako poštuju porodične veze i uopšte familiju kao pojam i status, dobro će paziti da ne pokvare sentimentalne relacije.

 

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3 4 5 6