Ribe vas nikada neće povrediti laganjem; Ovan nikada ne laže, a ovom znaku ne smijete verovati on će vas uvek lagati

Ribe vas nikada neće povrediti laganjem; Ovan nikada ne laže, a ovom znaku ne smijete verovati on će vas uvek lagati

13. travnja 2017. 0 By Admin

LAV

Pošteni, odani, konstantni. Ovo su sve osobine koje se vezuju uz ličnost Lava koji će rizikovati i da sebe iskompromituje, ali istinu će u svakom slučaju reći. Na sreću, njegova širokogrudost je takvog karaktera da će se u laži upuštati samo onoliko koliko je zaista neophodno.

Ako je u pitanju nešto do čega mu je izuzetno stal, u stanju je da se pretvori u izvrsnog lažova i tada nije čak spreman ni na kakve kompromise. U stanju je da ih potpuno zbriše sa lica zemlje makar zbog toga bio omražen i nesimpatičan. Samo oni koji znaju da poštuju njegovu lojalnost i iskrenost, mogu računati na Lavovu naklonost. Dakle, zbog svega toga, nemaju baš puno prijatelja, jer i nije lako naći ljude koji će se u potpunosti slagati da njegovim ocenama i stavovima.

DEVICA

Pošto nose pečat Merkura, Device su i te kako sposobne da slažu, pogotovo onda kada su izložene kritici koja se odnosi na njihovu poslovnu kompetentnost. S druge strane, pošto strahuju od mogućnosti da budu otkrivene, Device znaju malo i da prikoče, jer ne bi mogle da podnesu situaciju koja bi se povodom otkrivanja laži iskonstruisala. Kada se suoči sa ovom mogućmošću, Devica reaguje tako što koristi duboke motivacije koja inače i proishode iz njene dvolične prirode. Poseduju snažna ubeđenja, ali se istovremeno mora boriti sa antikomformizmom koji joj sugeriše njena planeta – vladalac. Potreba da zadobije simpatije tera ih da se ponašaju na adekvatan način i da lažu kada je to potrebno, da ne bi izgubile tlo pod nogama.

 

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3 4 5 6