Ribe vas nikada neće povrediti laganjem; Ovan nikada ne laže, a ovom znaku ne smijete verovati on će vas uvek lagati

Ribe vas nikada neće povrediti laganjem; Ovan nikada ne laže, a ovom znaku ne smijete verovati on će vas uvek lagati

13. travnja 2017. 0 By Admin

STRELAC

S obzirom da u druge imaju puno poverenja, Strelci su svakako možda i najiskrenije ličnosti među horoskopskim znacima. Ipak, oni su skloni da misle kako su i drugi poput njih, u čemu naravno greše, pa se tako izlažu riziku od stradanja bilo koje vrste. Strelci ne znaju da lažu, a kako su inače vrlo često i brbljivci, može se dogoditi da u svojim pričama malo preteraju i da neku reč ili situaciju preuveličaju. Zbog toga se posle kaju i upadaju u drugu krajnost, želeći da poprave ono što su poremetili.

Razumljivo je to što Strelci kao vrlo dobroćudni i širokogrudi ljudi, uspevaju da iznude ili dobiju oproštaj za ono što eventualno zabrljaju. U svakom slučaju, da bi se izbegle bilo kakve nesuglasice, najbolje je ne provocirati Strelce i ne tražiti od njih lično mišljenje, pogotovo ne o stvarima koje ih diraju. Od njih je teško dobiti objektivno mišljenje, lišeno emocija i osećanja. Na taj način bi se našim prijateljima Strelcima stvorili samo poteškoće i nedoumice.

JARAC

Pošto su Jarčevi vrlo ambiciozni, normalno je da ne poznaju i ne priznaju nikakve prepreke na putu do ostvarenja cilja koji su sebi odredili. U stanju su da prećute svaku istinu koja bi na bilo koji način poremetila njihove planove. Što se samih laži tiče, Jarac će slagati onda kada je to njemu zaista potrebno i korisno, jer, on je političar kome ne mogu tako lako promaći određene strategije u ponašanju.

Posebno su pažljivi i oprezni da sebi ne stvore neprijatelje koji bi im mogli zasmetati u njihovom usponu ka vrhu karijere, bilo da se radi o društvenom, profesionalnom ili ekonomskom planu. U svakodnevnom životu, kao i u porodici, Jarac poštuje moralne norme i ne laže ili barem to izbegava, te se ponaša na iskren i lojalan način. Kada jednom upoznate njegove slabosti, moglo bi se reći da se u Jarca čovek može pouzdati, što je u odnosu prema samom sebi vrlo postojan.

 

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3 4 5 6