HOROSKOP: Kog si dana rođena, takvo breme nosiš! Najpoznatiji astrolog na svetu sve lepo objasnio!

HOROSKOP: Kog si dana rođena, takvo breme nosiš! Najpoznatiji astrolog na svetu sve lepo objasnio!

14. travnja 2017. 0 By Admin

5. u mesecu – Uživate u svakom minutu života. Svaki posao koji vas drži u pokretu zadovoljiće vaš neobuzdani temperament i ambiciju. Sve što vas dovodi pred publiku bilo bi idealno zanimanje. Može da se desi da se smirite mladi, ali vaš partner uvek mora da bude na oprezu jer vi mrzite ograničenja i sputanost.

6. u mesecu – Ljubitelj ste porodične atmosfere i vama je neophodan pratilac koji vam pruža ljubav i ohrabrenje, kako biste mogli da date sve od sebe. Obdareni ste divnim glasom koji, ukoliko ga školujete, može da vas dovede u sam vrh ove umetnosti. Međutim, sjajno biste se pokazali i u bilo kojoj oblasti socijalnog rada…

 

 

7. u mesecu – Vi ste ozbiljna, mirna, analitična osoba koja čvrsto stoji na zemlji. Uvek težite perfekciji i tragate za najboljim rešenjima. Za vas važi da ne merite dva puta već tri pre nego presečete. Neodoljivo vas privlači nauka, ali i mistika i okultizam. Veoma ste osetljivi i senzibilni i dobro je što uvek pratite svoja osećanja.

 

8. u mesecu – Rođeni ste za sve poslove. Dobro procenjujete, znate da balansirate i osoba ste od autoriteta. Volite moć, novac i spektakularne situacije. Da biste bili uspešni, neophodna vam je dobra organizacija u kojoj vaše sklonosti mogu doći do punog izražaja.

 

 

9. u mesecu – Uticaj broja devet na vaš život mogao bi da vam donese česta putovanja, odnosno zanimanje u kojem bi putovanja i komunikacija bili od velikog značaja za vaš poslovni život. Imate uticaja na ljude i velikodušni ste, ali pazite da zaštitnicku energiju ne trošite na pogrešne ljude.

 

 

10. u mesecu – Rođeni ste da predvodite i da budete nezavisni. Zato, ne tražite pomoć od drugih, jer upravo oni žele da se oslone na vas. Bilo koja vrsta individualnog delovanja dobra je za vas, imate dovoljno odrednica koje vas u životu mogu učiniti uspešnim. Obavezno razvijajte i svoje umetničke sklonosti.

 

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3 4 5 6