HOROSKOP: Kog si dana rođena, takvo breme nosiš! Najpoznatiji astrolog na svetu sve lepo objasnio!

HOROSKOP: Kog si dana rođena, takvo breme nosiš! Najpoznatiji astrolog na svetu sve lepo objasnio!

14. travnja 2017. 0 By Admin

11. u mesecu – Morate naučiti da održavate ravnotežu, čak i onda kada su vaši nervi na ivici izdržljivosti. Držanje emocija pod kontrolom osnova su vašeg zdravlja i zadovoljstva. Uprkos vašoj natprosecnoj inteligenciji, ponekad se prepustite intuiciji da vas vodi ka neuobičajnom izrazu vaših prirodnih potencijala.

12. u mesecu – Veoma ste srdačni i prijateljski raspoloženi prema ljudima koji vas okružuju. Veoma ste praktični i posedujete određene umetnicke talente, a vaš šarm daje vam mogućnosti da plasirate šta god želite u životu. Ako u ljubavnom životu ili prijateljstvu naiđete na poteškoće, bićete obeshrabreni…

 

 

13. u mesecu – Marljivi ste i radni, imate velike ambicije, pa volite da organizujete druge ljude, koji ponekad misle da ste diktatorski nastrojeni. Dobro zapažate detalje i pravilno zaključujete. Dobro bi bilo da više iskazujete osećanja i da razvijate hobije kao što su drvena rezbarija i skulpture.

14. u mesecu – Razvijenu su vam logika i mašta. Možete da stvarate i da razarate, moć je najjača vaša strana. Privlači vas novo i originalno, promene i različitosti, rizici i izazovi. Skloni ste preteranom eksperimentisanju, pa je preporučljivo da vežbate strpljenje i uravnoteženost da biste uspešno upravljali svojom karijerom.

 

 

15. u mesecu – Najčešče bežite od situacija u kojima biste mogli da dominirate, što donekle može da ugrozi vaše raspoloženje i odnos prema okolini. Privlači vas sve što je dobro i lepo i stalno ste u potrazi za osobom koja bi vam dozvolila da budete ono što zapravo i jeste. Bili biste uspjšni i u oblasti umetnosti.

 

 

16. u mesecu – Ovo je broj duhovnih vrednosti. On vas više veže za spiritualne istine, metafiziku i filozofiju, nego za stvarne životne činjenice. U suštini ste perfekcionista i vrlo ste neraspoloženi ako ne dosegnete visoke standarde. Potreban vam je porodični dom u kojem ćete biti voljeni, ali i nezavisni.

 

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3 4 5 6