HOROSKOP: Kog si dana rođena, takvo breme nosiš! Najpoznatiji astrolog na svetu sve lepo objasnio!

HOROSKOP: Kog si dana rođena, takvo breme nosiš! Najpoznatiji astrolog na svetu sve lepo objasnio!

14. travnja 2017. 0 By Admin

17. u mesecu – Vi ne volite ako u vašem životu i profesionalnom okruženju vladaju anarhija, poremećene vrednosti i disharmonija. Ovaj dan rođenja veoma je dobar kada su u pitanju finansije – vi nikada nećete biti bez novca. Bilo bi mudro da važne odluke donosite sami, a da detalje prepustite drugima.

 

18. u mesecu – Posedujete izraženu emocionalnost koja vas privlači muzici, a s druge strane, veoma ste kritični i zahtevni. Za vas su kao stvorene profesije kritičara i pisca. Inače, proživećete život ispunjen zanimljivim poznastvima i putovanjima.

 

 

19. u mesecu – Vi ste po svemu rođeni ekstremista. U emocionalnom smislu, život živite na ivici ponora, a s druge strane, karakterišu vas zapanjujući izvori imaginacije kojima uspevate da rešite teškoće. Pažljivo birajteg životnog saputnika, jer vaš dan rođenja može da vam donese mnogo nesporazuma u bračnom životu.

 

20. u mesecu – Vi ste osećajna osoba. Neophodni su vam iskreni prijatelji, zaštita i udobnost, bez kojih ne biste mogli ni da zamislite život. Pokušajte da emocije smestite u razumne okvire kako biste mogli normalno da živite i delujete. Uspeh vam dolazi samo ako budete razvijali svoju ličnost.

 

 

21. u mesecu – Volite prijatne ambijente u kojima dominiraju poverenje, harmonični odnosi i skladne boje. Zbog čestih promena raspoloženja, uvek vam je potrebna ljubav i prijateljstvo. Više volite da primate nego da dajete. Odmor provodite pasivno, najčešće u čitanju, ali volite i druženje i zabavu.

 

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3 4 5 6