HOROSKOP: Kog si dana rođena, takvo breme nosiš! Najpoznatiji astrolog na svetu sve lepo objasnio!

HOROSKOP: Kog si dana rođena, takvo breme nosiš! Najpoznatiji astrolog na svetu sve lepo objasnio!

14. travnja 2017. 0 By Admin

22. u mesecu – Oštrog ste uma, pronicljivi i čvrsto stojite na zemlji. Veoma ste solidarni, volite humanitarne akcije i želite da pomognete svakome. Ideje koje vas ispunjavaju vaši su glavni vodiči. No, za mnoge od vaših ideja treba dosta hrabrosti i kolektivne svesti i upravo tu nailazite na prepreke.

 

23. u mesecu – Vi ste nezavisni, ponosni i odgovorni. Umete tačno da dijagnostikujete bolest u političkom telu, nekoj organizaciji ili u društvu uopšte. Najbolje se slažete sa pripadnicima suprotnog pola i sa starijim osobama koje cenite. Vešti ste u izlaganju argumenata, što pospešuje odlučnost u poslovanju.

 

24. u mesecu – Imate zapanjujuće mnogo energije. Spremni ste da preuzmete odgovornost u svemu, posebno u okviru porodice ili društva. Mana vam je što energija i odgovornost mogu da vas navedu na ubrđenje da jedino vi znate šta je dobro. Možda biste bili nauspešniji u oblasti medicine i obrazovanja…

 

 

25. u mesecu – Intuitivna ste i darovita osoba, ali često nedovoljno shvaćena u svojoj sredini. Uspesi hrane vašu taštinu i što vam život čini osmišljenim, ali da biste to postigli, morate da se oslobodite depresije. Potrebno je da osetite atmosferu malog mesta da biste bili srećni i uspešni.

 

26. u mesecu – Dom i porodica su vam najvažniji. Veliki ste entuzijasta u započinjanju svakog novog projekata, ali ne i kada je reč o njihovom završavanju. Veoma ste ponosni, pa je bolje da ne ulazite u brak prije nego što dobro ne upoznate budućeg partnera, jer ne bi mogli da podnesete nadziranje.

 

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3 4 5 6