Horoskop otkriva kakva ste majka: Škorpije su intuitivne, a Lavice predane!

Horoskop otkriva kakva ste majka: Škorpije su intuitivne, a Lavice predane!

14. travnja 2017. 0 By Admin

LAV

Prednosti: rođeni vođa, kreativna, puna samopouzdanja

Slabosti: narcis, previše energična, kraljica drame

Mame Lavice su uvek primećene gde god da su, a materinstvu se predaju u potpunosti. Trudite se da budete uvek tu za svoje dete, da od njega stvorite valjanog čoveka za primer koji će činiti velike stvari.

 

 

Nekad ipak imate prevelika očekivanja od svoje dece, pa ih možete preopteretiti. Ali kada odrastu i postanu uspešni doktori, advokati i umetnici, biće vam zahvalni. Ništa vam ne može stati na put kad nešto rešite, a naročito volite da razmazite decu divnim poklonima jer ona su vaš ponos i radost.

DEVICA

Prednosti: organizovana, zdravorazumski razmišlja, inteligentna

Slabosti: voli da osuđuje, mnogo brine, previše analizira

Mame Device su spoj suprotnosti. Neke mame u roditeljstvu plivaju kao ribe u vodi, a neke ipak moraju da se prilagode i snađu. Uprkos vašoj preopterećenosti, jer uvek previše razmišljate i sve biste da bude pod konac, nekad umete i da se opustite. U tome vam može pomoći prijateljica u znaku Strelca.

 

Neke mame s dolaskom deteta se osete odmah matorima, a neke deca prodrmaju i osveže. Pazite da ne odete predaleko jer koliko god da fantazirate i želite da sve bude savršeno, prave mame su ipak samo žene od krvi i mesa, sa ove planete.

 

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3 4 5 6