Horoskop otkriva kakva ste majka: Škorpije su intuitivne, a Lavice predane!

Horoskop otkriva kakva ste majka: Škorpije su intuitivne, a Lavice predane!

14. travnja 2017. 0 By Admin

STRELAC

Prednosti: avanturista, mudra, duhovita

Slabosti: ravnodušna, kruta, neorganizovana

Vi živite za trenutak i materinstvo je prava avantura za vas. Mada držite do svoje slobode, ovo može biti šok za vas. Vi da budete nekome autoritet? Deluje nemoguće. Zato treba dati prednost potrebama drugih i prilagoditi se novonastaloj situaciji. Pripazite se jer ste brzopleti, a u majčinstvu ne bi trebalo tako.

 

 

Zato je vaša spontanost super, pa ste tako u stanju da decu samo strpate u kola i krenete bilo gde bez ikakvog plana. Jeste da je sloboda vaše srednje ime, ali važno je da uključite i decu u skoro sve što radite jer oni ipak samo žele da budu sa svojom mamom.

 

 

 

JARAC

Prednosti: organizovana, ceni tradicionalne vrednosti, dosledna, strpljiva, promišljena

Slabosti: nervozna, previše brine, pesimista, sumnjičava

 

Ponekad se čini da ste vi više tata nego mama ili čak oba roditelja u jednom. Nije da nemate zenstvenu stranu, ali red i disciplina su vam u krvi. Držite do toga da decu treba naučiti svemu onome što treba da znaju. Želite bliskost sa njima, ali ne i da im budete najbolja drugarica. Ne pokazujete emocije kroz nežnosti, već kroz delanje. Vi ste sila koja vuče sve i sve drži na svojim plećima kako biste brinuli o dečici. Ipak ponekad malo usporite.

 

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3 4 5 6