Vaša sudbina je zapisana u vašem imenu! Potrebno je samo da je pročitate

Vaša sudbina je zapisana u vašem imenu! Potrebno je samo da je pročitate

14. travnja 2017. 0 By Admin

Broj 6

Brižnost i odgovornost reči su koje nabolje opisuju osobe pod uticajem broja šest. Takođe, one su ljubazne i u potpunosti posvećene porodici, ali mogu biti i netolerantne, pa čak i diktatorski nastrojene. Šestice su poznate i po velikodušnosti i požrtvovanosti, a ovaj broj predstavlja i sve oblike ljubavih veza.

 

 

U tarotu ih predstavlja karta ”ljubavnici”, astrološki se podudaraju sa Devicom i Blizanacima a pod uticajem su Venere. Ove osobe imaju auru duginih boja i odgovaraju im biseri, safir i dijamanti. Najpovoljniji dan je jul, a dan petak. Srećni dani u mesecu su: 6, 9, 15, 24. i 27.

 

 

Broj 7

Ove osobe su mudre, pomalo nemirnog duha, vole samoću i okrenute su misticizmu i umetnosti, ali mogu biti sklone cinizmu i površnosti. Najveći broj umetnika upravo je pod uticajem ovog broja, a pored smisla za lepo, ove osobe često krasi i fizička lepota.

 

 

U tarotu ih predstavlja karta ”bojna kola”, u astrologiji znak Vage i pod uticajem su Jupitera, Neptuna i Merkura. Aura im je crvene boje i odgovara im ametist. Nasrećniji mesec je jul, a dan subota. Srećni dani u mesecu su 2, 11, 20. i 29.

 

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3 4 5