DIGNITE MALO GLAS: Rođeni u OVOM znaku su daroviti i rade najviše, ali NIKAD ne dobiju priznanja

DIGNITE MALO GLAS: Rođeni u OVOM znaku su daroviti i rade najviše, ali NIKAD ne dobiju priznanja

15. travnja 2017. 0 By Admin

 

Ključ za uticaj Device jeste spoznaja, koja počinje da se budi u egu, o neophodnosti potrebe za razvijanjem sposobnosti raščlanjivanja i razlikovanja.

 

Ako se vaše Sunce nalazi u Devici, nastojaćete da svoj autoritet prema drugima ispoljite kroz svoju analitičku sposobnost. Diskriminacija (sposobnost da se razlikuje dobro od lošega, istina od neistine) u vašem umu može se iskazati tek kao logička analiza, bez razmišljanja o dubljim vrednostima. Ta analiza se može iskazati kao usmeravanje pažnje na detalje, što se kasnije opet može ispoljiti kroz zaokupljenost detaljima, ili čak kroz potpunu zasljepljenost.

 

Dakle, lako se može zaključiti da Device imaju prirodni dar za svaki posao koji uključuje pažnju i detalje. Tamo gde rođeni u nekim drugom znaku traže ispunjenje kroz širenje svojih energija, Device ga traže u njihovom koncentrisanju. Tamo gde će jedan Ovan pokušati da probije svoj put kroz poteškoće, a Blizanac pokuša da ih preskoči, Devica ce disciplinovano tražiti prolaz koji je taman toliko širok koliko je potrebno da se provuče kroz njega.

Opusteno.rs

Stranice: 1 2 3