Dobrog muškarca je najteže voljeti – evo zašto!

Dobrog muškarca je najteže voljeti – evo zašto!

15. travnja 2017. 0 By Admin

Ona žena koja će provoditi vrijeme s takvim dobrim muškarcem, nikada se neće uzrujati, jer kako se itko može naljutiti na takvog dobrog muškarca?  Svaka žena zna da je u današnjem svijetu odnosa i ne-odnosa, čisti dar takve otvorene komunikacije i pravi blagoslov, čak i kada boli.

 

 

Biti s dobrim muškarcem u vezi je teško, ali s druge strane u ovom svijetu laži, preljuba, frajerstva, pronaći i zadržati takvog dobrog čovjeka je sreća.

 

 

On brine za obitelj, on brine za ženu koja ga osvoji, on je nježan, on uvijek ima riječi utjehe, on brine da je uvijek svima dobro, jer zna da je zahvalnost na malim stvarima otvoreni put prema dobitku velikih stvari na kojima će biti još i više zahvalan. Što čini još težim preboljeti takvog čovjeka.

 

 

Dobar čovjek će vas promijeniti; jer uz njega ćete uživati. Satima ćete smisleno razgovarati, a u tim minutama uvidjet ćete kako ne provodi vrijeme s vama zbog bilo kojeg drugog razloga, osim njegovog istinskog interesa za vas i vašeg mišljenja.

I tako će taj dobar muškarac, usprkos svojim manama i ponekad iritantnim dobrim navikama, postaviti ljestvicu tako visoko, da svaki sljedeći koji naiđe u vaš život neće je moći doseći.

 

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3