Kada muškarac zaćuti i ne želi da ragovara sa tobom: Razlog je samo jedan! (Nije neverstvo)

Kada muškarac zaćuti i ne želi da ragovara sa tobom: Razlog je samo jedan! (Nije neverstvo)

15. travnja 2017. 0 By Admin

Karin Goldstein, terapeut za parove kaže da prvo pitanje koje postavi kada par dođe kod nje: “Kakav je vaš seksualni život?” Jednostavno pitanje, čiji odgovor (posebno mučki) će joj dosta reći o njihovoj vezi.

 

Možda će momci zaboraviti na godišnjicu ili na obećani sastanak, ali će zapamtiti koliko puta ste odbile maženje i uskratili im seksualni užitak. Isto tako većina će u početku prećutati i neće zvocati oko toga, ali verute da ih duboko u sebi muči ovaj “problem”. Između muškarca i seksa je neraskidiva veza koju ne treba prekidati.

 

 

Ima finansijske probleme

Iako se u današnjem vremenu uloga žene i muškarca skoro pa izjednačena i da je sasvim u redu ukoliko zarađujete ili imate više novca od svoje jače polovine, njegov ego ipak ne misli tako. Nedostatak novca ili dugova, muškarci će kriti od svoje lepše polovine sve dok situacija postane ozbiljna i ne bude više načina da je sakrije.
Momci i dalje misle da u obavezi da svojim patnerkama obezbede što je moguće i više i da će nedostatak finansijskih sredstava odbiti ili učiniti slabiće od njih u očima voljene osobe.

 

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3