Ljubavna patnja: Nakon raskida Riba dugo pati, a osobe rodjene u znaku Bika odmah traze novu ljubav! Ovan kreće u nove pobede čim prođe “drama”.

Ljubavna patnja: Nakon raskida Riba dugo pati, a osobe rodjene u znaku Bika odmah traze novu ljubav! Ovan kreće u nove pobede čim prođe “drama”.

15. travnja 2017. 0 By Admin

Rak

Oplakuje i žali zbog prekida iskreno i dugo. Kada se raspadne veza, Rak ima osećaj da se raspao celi njegov svet koji više nikada neće moći da sastavi.
Kako će preboleti: Jedino što može da mu olakša patnju je nova simpatija koja će pokazati razumevanje za stanje njegove duše. Bez obzira koliko prekid bio bolan, nikada neće oprostiti neveru.

 

Lav

Teško pokazuje osećanja, tako da vam sigurno neće pokazati koliko ste ga povredili, jer bi to za jednog Lava značilo manjak samopoštovanja. Taština je ono što najteže leči, pa kada osete da je kraj blizu, ishitreno će da ostave partnera samo zato da im se ne bi dogodilo da oni budu ostavljeni.
Kako će preboleti: Nisu zlopamtila tako da im loša iskustva neće uništiti veru u ljubav. Oporaviće se kada nahrane svoju sujetu.

 

Djevica

Nisu jako emotivne, ali se čvrsto vežu za ljude i to je razlog zašto teško podnose prekide. Raspad veze doživljavaju kao da im se srušila kula koju su dugo gradili. Promenu životnog prostora i kruga Device doživljavaju kao lični neuspeh.
Kako će preboleti: Proćiće malo vremena, a Devica će sabrati svoje misli, složiti kockice i nastaviti dalje. Rutina je ono što pripadnike ovog znaka vraća u život.

 

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3 4