Ljubavna patnja: Nakon raskida Riba dugo pati, a osobe rodjene u znaku Bika odmah traze novu ljubav! Ovan kreće u nove pobede čim prođe “drama”.

Ljubavna patnja: Nakon raskida Riba dugo pati, a osobe rodjene u znaku Bika odmah traze novu ljubav! Ovan kreće u nove pobede čim prođe “drama”.

15. travnja 2017. 0 By Admin

Vaga

Vole harmoničan odnos bez svađa tako da će, kad osete da su stvari izmakle kontroli, sami prekinuti vezu. Ovaj znak voli da uživa, pa ljubavni odnos ima smisla jedino dok je pun užitaka.
Kako će preboleti: Karakteristično za Vage, posebno muške, je strast za koketiranjem, pa se često nađu u ljubavnim iskušenjima. To je ono što će ih vratiti na kolosek.

 

Škorpija

Vrlo teško i bolno preživljava prekide. Vreme provode u analiziranju veze ne bi li na vreme otkrili poteškoće koje bi mogle da ugroze njihov partnerski odnos. Škorpija nikada neće sebe optužiti za probleme, uvek je kriva ona druga strana.
Kako će preboleti: Prikrivaće osećanja, praviće šale na svoj račun, dok će u sebi patiti. Posle ljubavnog brodoloma, nije isključeno ni da se nikad više ne oporavi.

 

Strijelac

Lako preživljavaju prekide iako se na prvi pogled čini da padaju u depresiju iz koje nema povratka. Oni, ipak, pre svega misle na svoju sreću, pa će malo kome dopustiti da ih povredi.
Kako će preboleti: Užasno su egocentrični, pa ako ih voljena osoba ostavi, mogu da postanu pravi gnjavator koji će hteti da obnovi vezu po svaku cenu.

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3 4