Venera od 15.4. kreće direktno – Kolo ljubavne sreće opet se okreće!

Venera od 15.4. kreće direktno – Kolo ljubavne sreće opet se okreće!

15. travnja 2017. 0 By Admin

Direktno kretanje Venere započinje s dva značajna aspekta. Prvi je pozitivan aspekt Venere i Marsa koji će buditi strast, romantiku, potrebu za odnosom, seksom i zbližavanjem. Rađa se privlačnost, obavijeni smo zanosom, događa se zaljubljenost.

Drugi aspekt je potpuno oprečan prvom. Riječ je o izazovnom međuodnosu Venere i Saturna koji šalje poruku odbačenosti i distanciranosti. Javlja se strah od osjećajnog otvaranja. Je li sigurno upustiti se u odnos? Što ako pokažem da mi je stalo, hoće li tada on/ona pobjeći?

 

 

Javljaju se i sumnje u vjernost i pouzdanost suprotne strane te ograničenja koja nas blokiraju u djelovanju, što je upravo suprotno od energije koju primamo od prvog aspekta. Stoga je moguće da krenemo u nešto, no ipak se zaustavimo kako bi bili sigurni jesmo li učinili pravu stvar.

 

 

Ovaj izazovni odnos između Venere i Saturna mogao bi stvoriti privlačnost između bivših ljubavnika kao i između osoba koje dijeli velika razlika u godinama. No ovo je i aspekt s kojim napuštamo nešto što je izgubilo svoju vrijednost, strukturu i smisao. Neka očekivanja će se raspasti pod težinom stvarnosti, a neki odnosi doživjeti svoj kraj, čemu može kumovati i privlačnost prema trećoj osobi.

 

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3