Ako je u vasa veza u znaku Ovna, vas odnos ce biti pun strasti, ali i sa puno ljubomornih scena!

Ako je u vasa veza u znaku Ovna, vas odnos ce biti pun strasti, ali i sa puno ljubomornih scena!

16. travnja 2017. 0 By Admin

Vaga 23.9 – 22.10.

Ovaj brak (veza) prepun je nežnosti i romantičnih trenutaka, a ljubav je na prvom mestu. Partneri jako paze jedan na drugog, pokušavaju da ugode drugoj strani i paze da bračnog druga ne povrede. Strast održavaju romantičnim izlascima, večerama… Retko se svađaju, a upravo to bi mogao da bude problem jer među njima može da nedostaje iskrenosti, a to vodi potiskivanju problema, što može loše da se završi.

 

 

 

Škorpija 23.10 – 22.11.

Među partnerima koji su se spojili pod ovim znakom sve je prepuno emocija, a veza im je strastvena i puna uzbuđenja. Seks im je vrlo bitan, pa čak i najvažniji razlog za opstanak veze. U ovom braku može biti puno svađa i ljubomornih ispada, što ga stavlja na veliko iskušenje. Ako žele da im brak potraje, oboje moraju da pokažu više tolerancije.

 

 

Strelac 23.11 – 21.12.

Partneri se u ovom braku uzajamno vrlo poštuju i pokušavaju da razumeju jedno drugo. Poverenja je među njima puno, tako da tu nema mesta za previše ljubomore i sumnji. Oni su prisni i među njima nema tajni, a oboje su svesni koliko je važno da partner ima određenu dozu slobode i samostalnosti.

 

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3 4