Astro: Ovako se ponašaju horoskopski znaci kad hoće da vas otkače

Astro: Ovako se ponašaju horoskopski znaci kad hoće da vas otkače

16. travnja 2017. 0 By Admin

Rak će imati strpljenja da vas sasluša, čak i ako mu se ne dopadate previše, što može da ostavi pogrešan utisak na vas. Može se dogodoti da ćaska sa vama celo veče i da na kraju ne bude ništa, a vi se ponadali. Rakovi su veliki emotivci i nisu baš stručni u tome da “otkače” nekog. Ako je u pitanju devojka, nemojte se iznenaditi, ako zamoli svoju drugaricu da vam kaže da nije zainteresovana za vas.

Lav uvek zna šta hoće i neće gubiti vreme na osobu koja ga ne zanima. Šmekerski će vas otkačiti, jer niste našli adekvatan način kako da se dodvorite ovom narcisoidnom znaku. Ukoliko se nalazite u većem društvu, odbijanje može da bude veoma teatralno jer je osobama koje su rođene u ovom znaku veoma važno da ispadnu face pred prijateljima.

 

Devica će vas analizirati do besvesti i 100% će vam naći neku manu. Zato kada muvate osobu rođenu u ovom znaku, pazite na sve i na to šta ste obukli, a posebno na sve što izgovarate jer će analizirati svaki zarez. Ako odluči da vas otkači to će delovati savršeno. Tako će vam se uvući pod kožu da nećete ni primetiti da ste popili “korpu”. Kod osoba rođenih u ovom znaku sve je savršeno, pa tako i način kako nekom stavljaju do znanja da nisu zainteresovani.

 

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3 4