Astro: Ovako se ponašaju horoskopski znaci kad hoće da vas otkače

Astro: Ovako se ponašaju horoskopski znaci kad hoće da vas otkače

16. travnja 2017. 0 By Admin

Vaga će stalno da vaga. Nećete ni znati da li se osobi rođenoj u ovom znaku dopadate ili ne dopadate. Na čas će vam delovati kao da ste je osvojili, na čas kao da ste miljama daleko od ovog cilja. Tako da vam se može dogoditi da odete kući iz grada i da i ne znate da li imate prođu ili ne. Čas vam može delovati kao da vas osoba rođena u ovom znaku otkačila, čas kao da ipak nije… A ni ona sama neće znati za šta se odlučila…

 

Škorpija ume da bude veoma opasna. Kada vam se dopada osoba rođena u ovom znaku morate dobro da otvorite oči. Sa njima nema zezanja, ukoliko se dopadnete ovakvoj osobi zavešće vas za čas, ali ako niste u domenu njenog interesovanja može da bude veoma neprijatna i sasuće vam u lice sve što misli.

 

Strelac će prvo da vas odmeri od glave do pete. Osobama rođenim u ovom znaku je veoma važno kako izgledate, te se postarajte ako muvate strelca da budete obučeni tip-top. Ako se strelcu ne dopadnete lepo će vam to reći, ako budete previše navalentni u gradu, može se dogoditi da vas polije pićem ili da uradi nešto teatralno što će kroz smeh ispratiti ceo klub.

 

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3 4