VENERA U RIBAMA OD 15. DO 28. APRILA 2017: Vreme zavodljivosti, maštanja i tajnih romansi

VENERA U RIBAMA OD 15. DO 28. APRILA 2017: Vreme zavodljivosti, maštanja i tajnih romansi

16. travnja 2017. 0 By Admin

VODOLIJA (20. 1 – 19.2)

Venera u konjunkciji sa Hironom i Neptun u drugom astrološkom polju ukazuje na mogućnost zarade preko honorarnih ili paralelnih poslova. Na kraćem putu možete da upoznate lekara ili umetnika.

 

 

RIBE (19. 2 – 20.3)

Zbog ljubavnih planeta u vašem znaku, zajedno sa asteroidom Hiron vi ste znak u trendu, omiljeni i popularni, naročito kod suprotnog pola. Povedite više računa o namirnicama koje jedete.

 

GDE VAM JE SLABA TAČKA

Asteroid Hiron se u “Ilijadi” spominje kao lekar koji čini čuda, a u grčkoj mitologiji povezuje sa Kentaurom (pola čovek, pola konj), koji je naučio Eskulapa, začetnika medicine i Apolonovog sina, kako da leči ljude.

 

 

Uticaj Hirona, koji se nalazi između Jupitera i Saturna, naglašen je u znaku Strelca. Tamo gde vam je u ličnom horoskopu, tu je vaša “Ahilova peta”, slaba tačka. Istovremeno, u okviru simbolike znaka i astrološke kuće gde se nalazi, pokazuje i gde je vaša snaga da prevaziđete probleme.

 

Njegov uticaj je naglašen kada se nađe u prvoj (ličnost), petoj (ljubav), sedmoj (brak, partnerski odnosi), osmoj (strast, preljuba) ili 12. astrološkoj kući (tajne ljubavi).

 

 

Stranice: 1 2 3 4 5