Jarac – mesečni horoskop za maj 2017.

Jarac – mesečni horoskop za maj 2017.

18. travnja 2017. 0 By Admin

Ljubav:

Ako ste u vezi:

Više pažnje ćete posvetiti porodici i u tome ćete imati podršku voljene osobe. Već duže vremena ste prezauzeti obavezama i pomalo zapostavljate porodične i kućne obaveze, što je već ranije dovodilo do nezadovoljstva vašeg partnera i zahlađenja u vašim odnosima. Sada se potrudite da to ispravite. U protivnom ćete još više zakomplikovati situaciju.

Potrebno je da u svemu budete otvoreni i iskreni prema svom partneru. Ako budete nešto krili to bi vaš partner mogao da sazna, a onda bi se vaš odnos ozbiljno zakomplikovao. Budite posebno pažljivi krajem meseca u tom pogledu. Da biste to ublažili, potrudite se da ispravite ono što u prošlosti nije dobro funkcionisalo u vašem odnosu.

Ako ste slobodni:

Bićete u prilici da upoznate osobu koja je različita u odnosu na vas po karakteru i načinu kako sagledava život, sa kojom ćete uspostaviti vrlo skladan odnos, gde će doći do snažne međusobne privlačnosti. Otkrićete kako se kroz međusobne razlike savršeno dopunjujete. Zanimaće vas kako bi izgledalo kada biste započeli vezu, ali dok to budete razmišljali, shvatićete kako je vaša veza već započela spontano. Kako će se odvijati dalje, zavisi od oboje.

Nešto starijim Jarčevima će odgovarati da se povuku i da se viđaju samo sa jednom ili dve-tri osobe sa kojima imaju nešto zajedničko. To može biti zabava ali i ljubav ili samo seks, o čemu će paziti da drugi ne saznaju.

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3