Neptun: šta vašem znaku donosi planeta intrige i magije? Na koji način će uticati na vašu budućnost?

Neptun: šta vašem znaku donosi planeta intrige i magije? Na koji način će uticati na vašu budućnost?

18. travnja 2017. 0 By Admin

Blizanci

 

Ljubav

Sve što budete skrivali izaći će na videlo na najgori mogući način, bilo da je reč o preljubi, tajnoj ljubavi ili laganju partnera. Vaše najjače oružje je istina.

 

 

Posao

Taman kad pomislite da je sve u redu, iskrsne neka komplikacija. Pomirite se s činjenicom da vam ništa neće uspeti iz prve i nastavite dalje jer vas očekuje uspeh, osim ako vaš izbor nije politika.

 

 

Zdravlje

Svaka vrsta zavisnosti stvoriće vam velike probleme, zato ostavite duvan, smanjite alkohol i posvetite se zdravlju koje vam narednih godina mora biti u prvom planu.

 

 

 

Rak

Ljubav

Duhovno sazrevanje donosi vam nove poglede na život. Ono što ste nekada smatrali nemogućim, polako se ostvaruje: odnose s partnerom i ljudima koji vas okružuju gradićete na drugačijim osnovama.

 

 

Posao

Dobro proverite svaku informaciju pre nego što se upustite u nove poslovne poduhvate jer postoji mogućnost da budete obmanuti. Ovo se naročito odnosi na one koji rade u medijima.

 

 

Zdravlje

Sklonost infekcijama pratiće vas narednih nekoliko godina ukoliko ozbiljno ne poradite na imunitetu. Izbegavajte brzu hranu i gazirana pića.

 

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3 4 5 6