Astro: Koja žena se vezuje za ceo život, a koja nikad ne prašta?

Astro: Koja žena se vezuje za ceo život, a koja nikad ne prašta?

19. travnja 2017. 0 By Admin

Žena Škorpija

Ona sigurno nije pasivna, mirna i krotka žena. Plahovite je i strasne prirode. U životu ništa ne radi napola. Ne voli neodlučnost. Razočaranja i neuspesi je duboko pogađaju. Kod nje u svemu dominira instinkt. Najbolje odluke diktirane su upravo njenom intuicijom. A njeni prvi utisci o ljudima i stvarima, su najčešće tačni i precizni.

 

 

Ne pravi taktičke ili psihološke greške. Izvesne žene traže mir, a kod Škorpija to nije slučaj. Njena osećanja suuzavreli orkan. Simpatija ili antipatija koju oseća odmah se primećuje. U ljubavi ne spada u kategoriju hladnih žena. Njene reakcije u ljubavi su nagle i neposredne.

 

 

Fizička ljubav za nju ima veliki značaj. Njena strast i snaga svrstavaju je u red žena koje imaju moć zavođenja. Mnoge žene rođene u znaku Škorpije iako nisu istaknute lepotice, fascinantno i magično deluju na muškarce. Moglo bi se pomisliti da je ljubav za nju samo igra, ali to nije istina. Veoma je senzibilna.

 

 

Spremna je da se preda do kraja, a njen izabranik postaje centar njenog življenja. I onda kada se uda, ona nije uplovila u mirne vode. Voli akciju, kretanje, obnavljanje. Ljubav za nju nije samo strast, nego i večna borba sa žvotnim izazovima. U životu podsvesno želi da dominira ljudima, događajima ili stvarima. Ni njen izabranik to ne može da izbegne. Uvek će želeti na neki način da mu nametnete svoju volju.

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12