Tri znaka u kojima se kriju najbolje žene za brak

Tri znaka u kojima se kriju najbolje žene za brak

19. travnja 2017. 0 By Admin

Jarica – Carica!

Pred ovom ženom bi svako pao na koljena pa zašto to ne biste i vi? Jaka kao crna zemlja, podnijeće sve, a dok ulaže nadljudske napore da učini što je naumila, nećete primijetiti ni kap znoja na njenom plemenitom čelu.

 

 

Ono što bi svakom prosječnom muškarcu slomilo kičmu, ova dama će iznijeti tako nenametljivo i dostojanstveno, da ćete se zapitati jeste li je uopšte dostojni? Ako zaključite da jeste, budite sigurni da će vaša ljubav gorjeti postojano i toplo, kada sve ostale budu sagorjele.

 

 

Održavajte plamen njene odgovornosti, dužnosti i posvećenja. S njom svaki dan neosjetno postajete sve bolji i bolji, dok jednog dana ne shvatite da ste od žabe postali princ koji uživa poštovanje i autoritet svih oko sebe. Ona je ta koja vas je voljela i dok ste bili “niko”, a uz nju ćete sigurno postati “neko” – čovjek vrijedan pažnje, stabilan, jak, odgovoran. Ona ne živi u fantaziji, već je čvrsto na zemlji i dobro zna što od koga može očekivati.

 

 

Ako ste takvu ženu uspjeli privući, a pitate se kako vam je to pošlo za rukom, znajte da vas ona možda i bolje vidi nego što vi vidite samog sebe. Ona zna koliki ste čovjek i koliko vrijedite. Daće sve od sebe da iz vas izvuče ono najbolje.

 

Kao majka će biti stroga, ali pravedna. Ona odgaja pobjednike i vladare. Sve što traži od vas je da pokažu karakter i ustrajnost, a ona će vam rado pokazati kako, svojim primjerom.

 

(kurir.rs )

Stranice: 1 2 3