RAK: Nostradamusov horoskop: Kakvu sudbinu vam predviđa najveći prorok na svijetu i otac savremene astrologije

RAK: Nostradamusov horoskop: Kakvu sudbinu vam predviđa najveći prorok na svijetu i otac savremene astrologije

20. travnja 2017. 0 By Admin

Rak zna biti uporan i tvrdoglav, pa mu takvo ponashanje donosi kritike, nesigurnost, prepirke i kontradikcije. Uglavnom ostaje vjeran samome sebi i pobjedjuje bash zahvaljujuci toj ‘pasivnoj upornosti’ prema onome shto ga privlachi. U dubini dushe on je zaista postojan, njegova inteligencija je ziva, pun je realizatorskih sposobnosti i umjetnichkoga dara, a neobichno je i spretan, cesto stidljiv i hipersenzibilan, egocentrichan, hipohondar, on zna biti i materijalist. Inace, uz zrelu ambiciju, on zna ostvariti i visoke ciljeve.

 

 

Potrebna mu je zashtita, oslonac na nekoga. Ovaj karakter, koji se moze ocijeniti kao slab i nezashticen zbog ochigledne osjetljivosti, ipak odrzava svoje urodjene osobine – volju i ustrajnost, mir i hladnokrvnost, intuiciju i izdrzljivost.
Rakovi su naizgled solidne tjelesne konstitucije – srednjega rasta, shirokih ramena, uskih kukova, najchesce smirenog i bezopasnog izgleda, cesto vedrog, mada u sebi kriju veliku dozu melankolije, pesimizma, cak i nervoze.

 

 

Oci su im obichno krupne, ponekad ispupchene, najcesche svijetle boje, a izrazavaju senzibilnost i senzualnost, veliku mashtovitost, ponekad i nemar, jaku vezanost za obitelj, plashljivost, intuiciju, profinjenost, emotivnost, sposobnost svidjanja i sharm svojstven svim vodenim znakovima, ponekad instinkt, ali i – premalo borbenosti.

 

Stranice: 1 2 3