JARAC- Nostradamusov horoskop: Kakvu sudbinu vam predviđa najveći prorok na svijetu i otac savremene astrologije

JARAC- Nostradamusov horoskop: Kakvu sudbinu vam predviđa najveći prorok na svijetu i otac savremene astrologije

21. travnja 2017. 0 By Admin

U planovima im cesto dolazi do neocekivanih obrta, ali se sve namjere i zelje na kraju neizostavno realiziraju. Cjelokupna snaga Jarca okrenuta je stjecanju osobne afirmacije, sporo, ali progresivno – metoda, koju Jarac zacrtava josh u mladosti, formirajuci vlastite ideje o sebi i svojim zahtjevima. Jednom kada napravi izbor, nemoguce ga je odvojiti od njegovih namjera. Inace, zatvorenog je karaktera i obichno nastoji za sebe zadrzati svaku ideju ili plan.

 

 

Njegove intelektualne osobine chesto su okrenute ka krajnje realnim i praktichnim stvarima. Takav nachin razmishljanja ipak ga vodi ka skeptichnom i nepovjerljivom ponashanju, pa ponekad vjeruje da su dogadjaji protiv njega i pun je obzirnosti. Ima izrazenu sklonost ka samoci (ehhh, Vuche moj!) shto mu moze donijeti poteshkoce u kontaktu s ljudima i svijetom koji ga okruzuje.

 

 

On se skoro uvijek pojavljuje kao bojazljiv i zbunjen, sve zbog svog strogog i nesavitljivog karaktera. No, to ne znaci da se Jarac doista boji – naprotiv; on zna izmjeriti pravu vrijednost stvari i ljudi, samo shto teshko uspijeva ikazati svoje ideje i uci u vedre odnose s drugima, buduci da je suvishe strog i savjestan.

 

 

Ako se nadje u neprijateljskoj sredini, on se povlachi u sebe, postaje obziran i nepovjerljiv. No, dovoljno je samo malo dobre volje i poshtovanja, i on ce se osjetiti u svom elementu, te povratiti i uvecati – povjerenje u sebe. Cim osjeti da je shvacen, pretvara se u ljubaznog i dobrog prijatelja, u kojega se covjek moze maksimalno pouzdati, cak i u najtezim situacijama.

 

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3 4 5