JARAC- Nostradamusov horoskop: Kakvu sudbinu vam predviđa najveći prorok na svijetu i otac savremene astrologije

JARAC- Nostradamusov horoskop: Kakvu sudbinu vam predviđa najveći prorok na svijetu i otac savremene astrologije

21. travnja 2017. 0 By Admin

Teshko se ukljuchuje u vece skupine; boji se onih koji mu vjeruju, a strepi od onih koji mu ne vjeruju. Cesto zna biti u nekom smislu lijen, mrachan, hirovit, rezerviran i opsjednut mrachnim mislima; prosjechni Jarac uvijek je pun pesimizma kojemu se ne moze otrgnuti.

 
Naoko hladan i nepristupachan, Jarac zna biti blag i pitom, i zato ne treba uvijek gledati samo njegovu vanjshtinu. On nikada nije zadovoljan onim shto drugi drze uspjehom, zeli se popeti shto je moguce vishe i to smatra gotovo svojom obvezom, a sve to – pod plashtom skromnosti i vrline. Jarac ima iznimne sposobnosti i snagu.

 

Vrlo je praktican, racionalan i veliki suparnik drugima. Nazalost, nikad do kraja ne koristi sve darove svojega znaka, mozda zato jer se voli osamiti i izolirati. Ponekad je stidljiv i povuchen, iskompleksiran vishe od drugih znakova, voli se zabavljati sam. Ovo se narochito odnosi na Jarce u mladosti, kad su vrlo povucheni i stidljivi, misle samo na studije, zavrshavaju ih s visokim ocjenama, te postaju veliki struchnjaci. Savrsheni su realisti, ali i najveci materijalisti citavog Zodijaka.

 

 

Ako se dovoljno ne uspnu na polozaj, postaju josh mrachniji, josh se vishe izoliraju i usamljuju, bjezeci u meditiranje. Ljuti ih neozbiljnost drugih (posebno na poslu) i rijetko se upushtaju u u hirove i sanjarenja avanturistichke pritode. Jedini im je cilj – vrh bilo chega; pa iako teze uspijevaju, jarchevskom tvrdoglavoschu i upornoschu oni idu naprijed. Jako vole novac i prihvacaju se bilo kakvoga posla da bi ga zaradili. Ipak, ne znaju ga pametno upotrijebiti i potroshiti.

 

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3 4 5