JARAC- Nostradamusov horoskop: Kakvu sudbinu vam predviđa najveći prorok na svijetu i otac savremene astrologije

JARAC- Nostradamusov horoskop: Kakvu sudbinu vam predviđa najveći prorok na svijetu i otac savremene astrologije

21. travnja 2017. 0 By Admin

Mrze svaku uobrazenost i hvalisanje, posebno mushkarci Jarci, kojima je trka za zenama imperativ , posebno u kasnijim godinama, u chemu su majstori, ali ne i pazljivi i njezni ljubavnici. Tada znaju lijepo prichati, zavoditi, ali samo toliko, koliko im nece smetati kod – sljedece avanture. Nasuprot tome, u braku su vrlo ozbiljni, pouzdani, stabilni i rado podnse odredjene zrtve, pogotovo ako se tichu njihovih interesa.

 

 

I pored sve svoje ozbiljnosti, i njima je teshko biti na jednome mjestu, vec bi zeljeli i lutati uokolo. Pritom im ne smeta shto ce biti posve sami; misle da su sami sebi dovoljni. Mirni i zilavi, shkrti i prema sebi i prema drugima, chesto imaju visoko mishljenje o sebi; mogu biti rezervirani i hladni i treba im puno vremena da postanu prirodniji i opuste se, a chesto ne pridaju nikakav znachaj ovozemaljskom zivotu, premda vole uzivati njegova dobra.

 
Drugi dio zivota mu je sretniji od prvog. Sudbina mu zavisi od kruga kretanja. Manje je ranjiv i pehist kada je sam, a kad se zaljubi, na njemu svojstveni nachin teshko podnosi spoznaju da moze biti napushten. On puno razmishlja prije donoshenja odluke; ipak, u intimnom zivotu postoji i zrno pretjerivanja. U sushtini, pesimistichni Jarci su kao biljke ispod snijega – zeljno ischekuju proljece.
U kasnijim godinama josh su poduzetniji i sigurniji u sebe.

 

Oni ne tezhe puno za svidjanjem, mozda zbog svoje prevelike ozbiljnosti, filozofiranja i moraliziranja, a i nepazljivog ponashanja u odnosu na suprotni spol, koji se osvaja i pozornoschu, pokraj laskavih citata. Cesto se nalaze u procjepu izmedju svojih emocionalnih zelja i ambicija, a na cilj stizu – usamljeniji nego ikada. Srecom, za njih josh uvijek ima vremena: shto godine vishe prolaze, to oni imaju manje teshkoca, zadovoljniji su i vedriji; dok drugi dobivaju bore, oni izgledaju sve bolje. Po nekoj im ravnotezi zivot na kraju daje ono, shto im je na pochetku oduzeo…

 

bug.hr

Stranice: 1 2 3 4 5