ŠKORPIJA: Nostradamusov horoskop: Kakvu sudbinu vam predviđa najveći prorok na svijetu i otac savremene astrologije

ŠKORPIJA: Nostradamusov horoskop: Kakvu sudbinu vam predviđa najveći prorok na svijetu i otac savremene astrologije

21. travnja 2017. 0 By Admin

Mars im je dao izrazenu osobinu koncentracije i dubljeg sagledavanja stvari – osobinu, zbog koje drugima chesto djeluju misteriozno, dok vjeshto kriju svoje slabe strane. U mnogim situacijama koristi im njihova akutna i duboka intuicija, koja im omogucuje da razlikuju istinu od lazi, slabosti od pogreshaka, dobro od zla.

 

 

Mada chesto opsjednuti smrchu i pesimistichni, ipak su puni volje i dinamike, nalazeci se u neprestanom razdoru sa samima sobom i – drugima. Neobichno su osjetljivi na antipatije i simpatije, a mogu biti pazljivi i ljubazni jednako kao i – hladni i bezobzirni.

 
Nikad ne zaboravljaju ucinjenu im nepravdu; ne odrichu se borbe, niti si dopushtaju poraz; uporni u svojim odlukama, ustrajni u akcijama, sposobni su svu svoju energiju koncentrirati na cilj koji zele postici. U njih se mozete – potpuno pouzdati. Ostroumnog duha, otvoreni za nove koncepcije, jake inteligencije i vatrenih misli, oni su borbeni, hrabri i gospodari na svakom podrucju.

 

 

Svoj razboriti karakter i snagu duha vole iskazivati u umnim diskusijama, u kojima znaju biti i vrlo siloviti i razdrazljivi; njihova ogromna snaga eksplodira u trenutku reagiranja, a kontradikcije se tu ne zavrshavaju.

 

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3 4