ŠKORPIJA: Nostradamusov horoskop: Kakvu sudbinu vam predviđa najveći prorok na svijetu i otac savremene astrologije

ŠKORPIJA: Nostradamusov horoskop: Kakvu sudbinu vam predviđa najveći prorok na svijetu i otac savremene astrologije

21. travnja 2017. 0 By Admin

Zapravo su Skorpioni efikasniji u obrani negoli u napadu; istovremeno gaje poshtovanje prema drugima, ali ne podnose kad im se proturjechi ili dijele savjeti; u borbu krecu sami, svojim snagama, nikada se ne zaleci niti patechi za necim; i kada to rade – rade shutke, a kada se u njima vodi neka unutrashnja borba, drugi to neche prmijetiti. Sto je borba teza, vise ih uzbudjuje, jer se ne boje nikakvih napora ni zrtava.

 

 

Vole biti jaki i superiorni, ostaju hladnokrvni i u najtezim zivotnim trenucima, no – ponekad se kod njih javlja manija gonjenja. Osjecaju kao da ih netko konstantno napada i optuzuje, pa ce i svoga najblizeg drzati neprijateljem i postati prema njemu – zajedljivi i zlobni. No, zahvaljujuci svojoj privlachnosti vrshe veliki utjecaj na druge, ali bi im bilo nuzno stalno obuzdavati svoj strastveni karakter.

 
Fizicka struktura Skorpiona je ponekad neproporcionalna, disarmonicna, premda su rodjeni u ovom znaku najchesche ‘djavolske ljepote’, oshtrog pogleda, izuzetnog sharma, osobe koje uvijek zrache necim tajanstvenim, misterioznim, neodoljivim. Onu svoju ‘djavolsku ljepotu’ zahvaljuju svom chudesno sjajnom i svjetlucavom pogledu, koji je njihova glavna karakteristika i zrcalo duse.

 

 

Srednjeg su, rjedje i visheg rasta, mishicava tijela i dostojanstvenog i cvrstog hoda; tamne su kose i puti, duguljastog lica, ponekad ‘izrezanog’ poput mrtvachke glave, imaju elegantan, ponekad malo povijen ali pravilan nos, ukochen pogled, sjajne i prodorne vuchje ochi, mala senzualna usta, crvene stisnute usne, oshtru kosu, a glas im je ili grub ili sasvim mazan, od onih koji izazivaju senzualne pobude; uz ovakvu, ponekad dosta shutljivu osobu osjeca se i strah, jer je magnetichna i uzasno privlachna.

 

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3 4