ŠKORPIJA: Nostradamusov horoskop: Kakvu sudbinu vam predviđa najveći prorok na svijetu i otac savremene astrologije

ŠKORPIJA: Nostradamusov horoskop: Kakvu sudbinu vam predviđa najveći prorok na svijetu i otac savremene astrologije

21. travnja 2017. 0 By Admin

Sto se tice temperamenta, Skorpioni su izvana flegmatici, a iznutra – kolerici; kontradikcija Vode i Marsa; na provociranje ce odmah planuti, djeluju iznenadno, zestoki su u raspravama, ne objashnjavaju puno ako ih se odmah ne shvati, subjektivni su, ali se imaju snage i kontrolirati. Strastveni su i nishta ne chine napola, ni u dobru, a ni u zlu.

 

 

Jaka psihichka energija, cesto pretjerana seksualnost, vitalnost, kompleksnost, perfekcionizam slican onome kod Riba i Djevica – odatle i duboka i uchestala razocharanja. Cesto su podijeljeni izmedju nonkonformizma, ekscentrichnosti i racionalnosti. Volja koncentrirana, dramatichna, magnetska, svugdje trazi nachin probijanja; ima velike rezerve energije, ne preza od odgovornosti i rizika pred ciljevima, bilo da se probija ili samo promatra; upushta se u sve teme, smiono objavljuje svoje sudove, u svakom sustavu pronalazi shupljine, ponekad radi i sumnjive stvari i brani se s puno pouzdanja, no ponekad zna dobro i – blefirati.

 
Osjecaji duboki, puni uzbudjenja i intenziteta, no prevelika osjetljivost na svaku kritiku, a posebno uvrede, koje ne prashta lako; jaka, ponekad podmukla strast, puno snage i zelje za isticanjem, uspjehom i slavom, cesto i nagla smrt. Imaju vishe uspjeha u drugom dijelu zivota, nekad iznenada.

 

 

Oni koji previshe apliciraju sile Marsa stradaju – ranije; umjereni dozive priznanja, a neki medju njima ostaju hladni na sva zbivanja i zive tihim i osobitim zivotom neprimijecheno, predajuci se ponekad religiji ili drugim misterijima.

 

bug.hr

Stranice: 1 2 3 4