VAGA: Nostradamusov horoskop: Kakvu sudbinu vam predviđa najveći prorok na svijetu i otac savremene astrologije

VAGA: Nostradamusov horoskop: Kakvu sudbinu vam predviđa najveći prorok na svijetu i otac savremene astrologije

21. travnja 2017. 0 By Admin

Muskarci Vage su veliki sarmeri, a zene cesto prave ljepotice. Visoka su stasa, sarmantni i simpaticni, imaju cudesne i izrazajne ochi, neodoljiv osmijeh, najchesce svijetlu kosu, a nedostatak im jer shto se rano izboraju i naginju debljanju, mada to ne umanjuje njihovu privlachnost. Obichno su elegantni, prozrachnoga tena, ovalnog, vlaznog lica i bijele koze, pri hodu se malo njishu, a nos im zna biti dosta izrazen.

 
To je znak uravnotezenog karaktera s mnogo smisla za lijepo i pravdu. To su sentimentalne, njezne, osjecajne osobe sklone brzom zaljubljivanju, au traganju za svojim idealom opsjednute su idejama o svojim nachelima. Sve mogu zrtvovati za ljubav, makar i pogreshnu, ali znaju brzo promijeniti objekt zrtvovanja, trazeci neshto novo.

 

 

Po temperamentu su sangvinici – raspolozenje im se mijenja ‘od valcera do pogreba’, no teze balansiranju potishtenosti i veselosti, kao i vecina umjetnichkih priroda i znakova.

 
Vecina Vaga tezi skladu i stalozenosti, vjechnom optimizmu, ali i zelji za putovanjima. To su samostalne osobe, koje vole i znaju davati savjete i drugima; ponekad su tajanstvene, ali i realne, neprestano ‘vazhu’ svjesne svojih i tudjih vrijednosti, zbog chega lutaju i u ljubavi, jer ne podnose zavaravanja.

 

bug.hr

Stranice: 1 2 3