Žena Škorpija: FATALNA ZAVODNICA i odana PRIJATELJICA!

Žena Škorpija: FATALNA ZAVODNICA i odana PRIJATELJICA!

21. travnja 2017. 0 By Admin

Prijateljstvo

Žena Škorpija može biti najbolji prijatelj na svetu ili najgori neprijatelj. Odanost im je jedna od najvažnijih stvari u životu, a izdaju nikada ne zaborave. Ako joj dokažete da ste zahvalan prijatelj ona će biti odana prijateljica. Tajnu koju joj neko poveri pripadnica ovog vodenog znaka držaće samo za sebe i čuvaće je poput najvrednijeg blaga.

 

 

Prijateljstva bira pažljivo i smatra se čašću biti osoba u kojoj Škorpija veruje i kojoj se poverava. Strast upravlja životom žene Škorpije pa može voleti i mrziti s jednakom strašću, ali kako retko pokazuje osećanja teško je znati šta ona misli ili oseća. Nikada neće zaboraviti kada je neko bio dobar prema njoj i višestruko će se odužiti za to.

 

 

Izgled

Intenzivan, gotovo rendgenski pogled prvo je po čemu ćete primetiti ženu Škorpiju. Krasi je fatalna lepota, a kad uđe u sobu sve oči biće uperene u nju. Uglavnom su tamnije kose i puti, elegantne, senzualnih usana i zavodljivog glasa. Mišićave su, čvrste i izdržljive telesne konstitucije pa imaju pomalo oštar izraz lica.

 

 

Poput orla mogu imati sakrivene očne kapke i lagano zakrivljen nos. Jedan dan će nositi teški make up, a drugi se s istom samouverenošću pojaviti bez trunke šminke na licu.

 

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3