Da se vole večno: Ovan da nađe svoju Vodoliju a Blizanci Lava. On je tvoja srodna duša

Da se vole večno: Ovan da nađe svoju Vodoliju a Blizanci Lava. On je tvoja srodna duša

23. travnja 2017. 0 By Admin

BLIZANCI

Za Blizance je ljubav vrlo racionalna stvar. Veoma su komunikativni i teže ljubavnim vezama u kojima stalno ima uspona i padova. Mogu da budu veoma maštoviti, dovitljivi i inteligentni partneri. Od života žele sve, a pažnju im privlače avanturisti. Zadovoljstvo je biti u njihovom društvu.

 

 

Kada im život postane dosadan, u ljubavi će pronaći inspiraciju za nešto sasvim novo. Potreban im je zabavan i veseo partner, koji će rasplamsati njihovu maštu. Blizanci su dinamični, imaju nestalnu prirodu, pa njihova životna snaga čini lepsim i uzbudljivijim i život njihovog partnera.

 

 

Vaš idealan partner:

Ovan: Blizanci su veoma društveni. Kao takvi, Ovnovima mogu da daju svu slobodu koja im je toliko potrebna. Ako se seksualna veza Ovna i Blizanaca začini romantikom i pažnjom, mogla bi se izroditi i u nešto više, u iskreno prijateljstvo i podršku, pa veza može da opstane i na duge staze.

 

 

Lav: Lav i Blizanci su garancija dobre zabave. Lav je omiljen zabavljač u društvu, a i Blizanci nemilosrdno troše svoju energiju na provod i rad. Blizanci i Lavovi nikada neće biti u posesivnoj ljubavnoj vezi, ali će se oboje ponašati korektno i pružiti jedno drugom ono što žele. Lav ceni oštroumnost Blizanaca. Da bi ova veza uspela, treba ponekad i da budu sami, mimo ludog provoda i zabave.

 

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12