Da se vole večno: Ovan da nađe svoju Vodoliju a Blizanci Lava. On je tvoja srodna duša

Da se vole večno: Ovan da nađe svoju Vodoliju a Blizanci Lava. On je tvoja srodna duša

23. travnja 2017. 0 By Admin

ŠKORPIJA

Škorpija je senzualna, strastvena i pun duha. Oni su poklonici lepote, kako spoljašnje tako i unutrašnje, fatalno su privlačni i misteriozni. Škorpija je vrlo emotivna i ranjiva, ali to vešto skriva. Osobe rođene u ovom znaku su kreativne i postavljaju sebi visoke ciljeve.

 

 

Deluju bezosećajno i zbog toga su drugima interesantne, ali to ni izbliza nije tačno, jer i te kako mogu biti povređene, kao i svi ostali. Od toga se štite kontrolisanjem emocija. Za Škorpiju poverenje je osnova svake veze. Ako ih shvatite i prihvatite onakve kakvi su, s njima će vam biti veoma lepo.

 

 

Vaš idealan partner:

Devica: Device su za Škorpiju neodoljive, jer znaju da Device nisu lak plen i da će oko njih morati dobro da se potrude. I Škorpije, bez obzira na predrasude, mogu biti osetljive i nežne. Devica treba svojim ponašanjem da natera Škorpiju da ispolji emocije i biće im jako lepo. Ona sama treba da ostane misteriozna kako bi uvekbila privlačna Škorpiji.

 

 

Jarac: Ovo je veza dve najambicioznije osobe. Kao moćne individue, u vezi non-stop odmeravaju snage. Po mentalnoj snazi i životnim ubeđenjima, Škorpiji najviše odgovara Jarac. Sve dok su iskreni jedno prema drugom, njihova zajednička moć biće veća, kao i njihova ljubav i poštovanje.

 

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12