Nedeljni horoskop za period od 23. do 30. aprila: Ovan obnavlja staru ljubavnu vezu, Raku neko “podmeće nogu”, Ribe se suočavaju sa prošlošću

Nedeljni horoskop za period od 23. do 30. aprila: Ovan obnavlja staru ljubavnu vezu, Raku neko “podmeće nogu”, Ribe se suočavaju sa prošlošću

23. travnja 2017. 0 By Admin

VAGA (23. 9 – 22. 10)

Posao – Jupiter je retrogradan u vašem znaku, što vas veoma usporava u poslu. Ukoliko uspete da prevaziđete inertnost i krenete u akciju, bićete zadovoljni i ispunjeni. Sve što budete radili tokom retrogradnog Merkura zahtevaće “popravku”.

 

 

Ljubav – Merkur se retrogradnim hodom vratio u vaše sedmo polje i ukazuje na povratak nekih starih dešavanja i dvoumljenja. I pre njegove retrogradnosti mnoge stvari u vašem emotivnom životu bile su komplikovane, a sada još više. Pazite kojim putem ćete krenuti, jer kraj neće biti onakav kakav očekujete.

 

 

Zdravlje – Boravite što više u prirodi i uživajte u njoj, jer ćete se bolje osećati, a vratiće vam se i optimizam koji ste izgubili.

 

 

ŠKORPIJA (23. 10 – 22. 11)

Posao – Od trenutka kada se Merkur okrenuo u vašem sedmom polju, koje predstavlja kolege i saradnike, mnogi poslovni projekti su u zastoju. Mars, vaš vladar, ušao je u znak Blizanaca i nagoveštava nekoliko novih poslovnih šansi. Ali, budite oprezni i nemojte žuriti sa donošenjem odluke, jer će se u narednom periodu mnogo toga promeniti.

 

 

Ljubav – Venera, vladar vašeg polja emotivnog života, u znaku je svoje egzaltacije i deluje kao da je sve idealno. Međutim, situacija je drugačija, pa ćete morati mnoge stvari da menjate.

 

Zdravlje – Krajnje je vreme da pređete na dijetalnu ishranu, jer ste preterali sa hranom i pićem. Mogući su bolovi u nogama.

 

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3 4 5 6