Nedeljni horoskop za period od 23. do 30. aprila: Ovan obnavlja staru ljubavnu vezu, Raku neko “podmeće nogu”, Ribe se suočavaju sa prošlošću

Nedeljni horoskop za period od 23. do 30. aprila: Ovan obnavlja staru ljubavnu vezu, Raku neko “podmeće nogu”, Ribe se suočavaju sa prošlošću

23. travnja 2017. 0 By Admin

VODOLIJA (21. 1 – 19. 2)

Posao – Nalazite se u fazi učenja, pa u svemu pokušavate da nađete mudrost i težite da se usavršavate i proširite znanja. Period retrogradnosti Merkura je idealan za ovakav oblik sagledavanja događaja. Paradoksi su vaša glavna slabost. Kako niste u stanju da optimistički posmatrate situaciju, promenite ugao gledanja. Situacija nije ni približno dramatična kako vam izgleda.

 

 

Ljubav – Najviše vam smetaju partnerov ego i sklonost ka sukobima. Ali, period nije povoljan za ispravljanje nesuglasica i neprijatnosti, nego prepustite da se vremenom stvari same od sebe srede.

 

 

Zdravlje – Prolazne manje tegobe sa žlezdama, stomakom, grlom i venama.

 

 

RIBE (20. 2 – 20. 3)

Posao – Prisustvo Meseca u Ribama, kojim započinje ova nedelja, pojačava otvorenost i direktnost. Okolinu često zapanjujete jasnim ispoljavanjem stavova. Konjunkcija Meseca sa Venerom ukazuje na dobre šanse da ostvarite sve što budete zamislili. Budite istrajni u poslovnim namerama.

 

 

Ljubav – Venera se nalazi u vašem znaku i podstiče potrebu za emotivnom razmenom. Krajem perioda bićete u prilici da se sretnete sa osobom sa kojom ste nekada bili u vezi. Bez dileme, prihvatite poziv za izlazak, jer nemate šta da izgubite.

 

Zdravlje – Ovih dana bićete previše nervozni, zbog čega su moguće zdravstvene neprijatnosti.

Stranice: 1 2 3 4 5 6