Za kakvu ljubav su stvoreni: Vaga traži ozbiljnu vezu, Strelac žudi za partnerom avanturistom…

Za kakvu ljubav su stvoreni: Vaga traži ozbiljnu vezu, Strelac žudi za partnerom avanturistom…

23. travnja 2017. 0 By Admin

JARAC

Nemate vremena za veze koje ne vode nikuda. Više volite da radite prema nekom cilju, kao što je zajednička budućnost. Sve stvari u životu doživljavate vrlo ozbiljno i nemate strpljenja za osobe koje nisu takve. Želite da se skrasite i imate miran, ugodan porodičan život. Volite da budete zaljubljeni, ali klonite se ludih strasti. Želite da vaš partner bude vaš najbolji prijatelj.

 

 

VODOLIJA

Imate veliko srce. Kada ste zaljubljeni, pružate svu svoju pažnju i vreme osobi koju volite. Vaša nesebičnost čini vas neverovatnim ljubavnikom. Žudite za strastvenom i ludom ljubavi bez koje ne biste mogli da živite. Ne morate da igrate nikakve igrice, samo je potrebno da nađete pravu osobu. Jednom kada je nađete, nećete je nikada pustiti.

 

 

RIBE

Šarmantni ste i otporni. Jednako tako ste i osetljivi pa svaka bol koju doživite ostavlja ožiljke. Bojite se slomljenog srca, ali više od toga se bojite da se nikada nećete zaljubiti. Kada ste zaljubljeni, svađa s partnerom može vam upropastiti dan, ali jednako lako vam ga može popraviti jedan kompliment. Ne volite da nervirate ljude – pa ste spremni na kompromise, ali pazite da ne izgubite sebe.

 

Izvor: Net.hr

Stranice: 1 2 3 4