HOROSKOP U VLADAVINI BIKA: Saznajte šta vas očekuje od 21. aprila do 21. maja 2017.

HOROSKOP U VLADAVINI BIKA: Saznajte šta vas očekuje od 21. aprila do 21. maja 2017.

24. travnja 2017. 0 By Admin

RIBE (20. 2 – 20. 3)

Posao

Tražite efikasniji način delovanja sa namerom da unapredite svoju poslovnu poziciju, ali mnoga pitanja ostaju bez odgovora zbog brojnih rerogradnih planeta. Neophodno je da uskladite svoje profesionalne želje i mogućnosti. Delujete zabrinuto zbog svog poslovnog statusa i ne želite da se pomirite sa poznatim standaradima koji vladaju u vašoj okolini. Saradnici vam zameraju da olako prelazite preko nekih poslovnih ponuda ili da se suviše rukovodite ličnim procenama, ne uvažavajući tuđe mišljenje.

 

 

U periodu od 1. maja, potrudite se da rešite neka imovinska, pravna ili statusna pitanja. Ako se bavite privatnim poslom, uložite deo novca u sređivanje radnih prostorija i u poboljšanje uslova rada, jer vam je to neophodno. Vodite računa o novčanim transakcijama , ne zalećite se u nsigurne investicije. Mogući finansijski problemi.

 

 

Ljubav

Spremni ste za novu ljubavnu romansu. Novi događaji unose lagani nemir u vaš porodični ili ljubavni život jer vam je vladar polja emocija, Merkur, retrogradan do 3. maja. Pod uticajem snažnih osećanja često menjate odluke. Prepustite se uzavrelim emocijama i uživajte u zajedničkoj sreći. Potrudite se da ugodite partneru, jer, u ljubavnoj perspektivi, dobro se dobrim vraća. Imate utisak da lako osvajate različite osobe koje pobuđuju vašu emotivnu pažnju. Iako niste previše komunikativni, moguće je da neko novo lice privuče vašu pažnju i uzburka vaše strasti. Ta osoba će se verovatno razlikovati od ostalih po nečemu upečatljivom.

 

 

Oni koji su u vezi ili braku moraće da se suoče sa nekom ljubavnom dilemom. Ukoliko ste mladi ili slobodni, uživajte u novim susretima. Slobodno pomerite neke dosadašnje granice i uspostavite nove kriterijume u ljubavnom životu.

 

 

Zdravlje

Muče vas razni zdravstveni problemi, pa bi bilo dobro da konačno uradite sve neophodne preglede i analize. Čuvajte se povreda zglobova donjih ekstremiteta, posebno kolena i skočnog zgloba.

 

 

Stranice: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11