HOROSKOP U VLADAVINI BIKA: Saznajte šta vas očekuje od 21. aprila do 21. maja 2017.

HOROSKOP U VLADAVINI BIKA: Saznajte šta vas očekuje od 21. aprila do 21. maja 2017.

24. travnja 2017. 0 By Admin

BLIZANCI (22. 5. – 21. 6)

Posao

Vladar vašeg znaka Merkur biće retrogradan tokom većeg dela perioda, zbog čega je neophodna povećana opreznost na poslu. Izbegavajte istovremeno angažovanje na više strane jer sigurno nećete uspeti da pružite maksimum, a to bi moglo negativno da se odrazi na vašu reputaciju. Smeta vam kada vas okolina usporava u poslu ili kada neko od saradnika nije spreman da nagradi vaš trud i zalaganje, a zapravo ne vidite da vam takvim ponašanjem čine uslugu jer vas sprečavaju da načinite grešku. Ipak, pred vama je faza kreativnog uspona, a završni uspeh na najbolji način potvrđuje vaše intelektualne i praktične sposobnosti.

 

 

Predstoje vam dobri rezultati u poslovima koji podrazumevaju određeni stepen rizika. U periodu od 21. aprila, pa do pred kraj maja, Mars prolazi kroz vaš znak i donosi mnoge nepredviđene situacije. Ovo je period kada će vam poslovne ponude stizati sa svih strana. Početkom maja imaćete jasniju predstavu o tome kakve konkretne promene želite i možete da sprovedete. Nema razloga za lažnu skromnost i profesionalnu nesigurnost.

 

 

Ljubav

Povratak Venere u znak Ovna donosi konfliktni aspekt opozicije sa Jupiterom, vašim vladarem polja partnerstva. Imate utisak da na vašu psihološku i emocionalnu sigurnost najpovoljnije utiču neke dobro isplanirane ili unapred izrežirane situacije. Ipak, u emotivnom zanosu, uvek činite ono što osećate srcem, a ne glavom. Stalo vam je da unapredite svoj ljubavni ili intimni život, a vaše nezadovoljstvo trenutnim ljubavnim statusom stimuliše vas da krenete u potragu, što inače ne činite.

 

 

Nakupilo vam se nezadovoljsto i željni ste da znate na čemu ste u toj vezi. U prethodnom periodu bilo je mogućnosti i da obnovite neke stare kontakte, što vam je pomoglo da shvatite šta u budućnosti želite. Neki će biti u iskušenju da uđu u tajnu vezu ili da pomalo flertuju, želeći da se osete nove strasti.

 

 

Zdravlje

Ako se pojave zdravstveni problemi, to će biti od nezdravih navika ili loše dijete. Svaki vid preterivanja u bilo kom pravcu na zdravlje deluje problematično. Čuvajte se respiratornih infekcija. Ojačajte imunitet, vodite računa o preventivi.

 

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11