HOROSKOP U VLADAVINI BIKA: Saznajte šta vas očekuje od 21. aprila do 21. maja 2017.

HOROSKOP U VLADAVINI BIKA: Saznajte šta vas očekuje od 21. aprila do 21. maja 2017.

24. travnja 2017. 0 By Admin

RAK (22. 6. – 22. 7)

Posao

Nalazite se u sjajnoj prilici da ostvarite niz korisnih ciljeva ili da prihvatite saradnju sa nekom uticajnom osobom. Sada, nakon povratka Venere u vaše deseto polje, delujete odlučno i preduzimljivo i želite da ubrzanim koracima ostvarite poslovni, društveni ili javni uspeh. Nema potrebe da oklevate pred novim profesionalnim izazovima.

 

 

Nakon test situacija, očekuje vas ubrzano napredovanje. Potrudite se da svoju potrebu za scenskim uspehom podredite poslovnom trendu koji obećava praktične ili materijalne razultate. Ulagaćete veliku energiju u postizanje svih poslovnih izazova. Pred vama je jedan dosta intenzivan period bez obzira na to kakav posao radite. Puno energije, kreativnosti i entuzijazma biće vam potrebno da izađete na kraj sa raznim preprekama tokom ovog meseca. Imaćete utisak da ulažete mnogo, a da vam se malo vraća. Budite oprezniji nego inače.

 

 

Ljubav

Sve češće osećate romantičnu notu u svom raspoloženju i imate pojačanu potrebu za ljubavnom harmonijom. Uživajte u lepim stvarima i dozvolite sebi pravi emotivni zanos, jer sve što je lepo može biti inspirativno i čarobno ukoliko to zaista želite. Ako ste u vezi, verovatno ćete biti u nedoumici šta dalje, preispitivaćete vaša i partnerova osećanja.

 

 

Nije isključeno da napravite i neku ljubomornu scenu, tek da biste proverili koliko ste voljeni. Na vama je da pokrenete inicijativu i da se nametnete u društvu partera ili osobe koja vam se dopada. Ukoliko ste mladi ili slobodni, predstoje vam brojni susreti ili neobične ljubavne avanture u kojima ćete beskrajno uživati. Budite otvoreni za sve zanimljive pozive koji stižu sa različitih strana. Ako imate stalnog partnera, prijaće vam novi događaji koji donose ljubavnu harmoniju i mame osmeh zadovoljstva na licu voljene osobe.

 

 

Zdravlje

Sunce vam daje dozu vitalnosti, čuva vas i pozitivno utiče na vašu kondiciju, ali pošto imate tendenciju da se iscrpljujete, doći će do pada imuniteta. Kontrolišite šećer i masnoće u krvi, ali i krvni pritisak. Ako ste pod stresom, slušajte muziku za opuštanje.

 

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11