HOROSKOP U VLADAVINI BIKA: Saznajte šta vas očekuje od 21. aprila do 21. maja 2017.

HOROSKOP U VLADAVINI BIKA: Saznajte šta vas očekuje od 21. aprila do 21. maja 2017.

24. travnja 2017. 0 By Admin

LAV (23. 7 – 22. 8)

Posao

Naglašeno polje karijere donosi dinamiku na koju niste navikli. Vaš poslovni život u ovom periodu obeležiće iznenadni usponi, ali i prolazna stagnacija, što dodatno iscrpljuje vašu snagu i kreativnu energiju. Budući da ste vi osoba koja i te kako vodi računa o materijalnim interesima, teško možete da se pomirite sa situacijom koja ograničava vašu potrebu za širom afirmacijom.

 

 

Greške koje su obeležile prethodni period ili sitni propusti koji su usledili zbog loše koncentracije i nedostatka sluha za kompromisna rešenja, srećom ne mogu značajno da umanje vaš profesionalni ugled. Umesto da ponekad saslušate savete iskusnih kolega, vi radije impulsivno donosite važne odluke, što bi moglo loše da se odrazi na vaše napredovanje. Ne preterujte sa troškovima. Krajem perioda očekujte dodatne povišice, kao i adekvatnu nagradu za vaše ukupno zalaganje.

 

 

Ljubav

Dobro ste raspoloženi i stalo vam je da prevaziđete kriznu situaciju kroz koju prolazite. Nalazite se pred novom odlukom, koju želite da saopštite svom partneru. Ponekad nije lako ostvariti razvnotežu između glasa razuma i svojih osećanja. Partner izražava svoje negodovanje i pokušava da vas uveri u drugačiji način razmišljanja. Podrška bliskih prijatelja pozitivno deluje na vaše raspoloženje i samopouzdanje.

 

 

Emotivne dileme je moguće razrešiti, ali uz dodatno strpljenje i vreme. Izvesno udaljavanje od voljene osobe trebalo bi da vas podstakne na dobro rešenje. Ako ste mladi ili slobodni, očekujte brojna nova poznanstva i kontakte koji će na vas delovati stimulativno. Sledite svoje srce, ne slušajte prijatelje. Ukoliko ste u vezi, moguće nesuglasice koje mogu da dovedu do privremenog raskida. Moguća ljubav na kraćem putovanju.

 

 

Zdravlje

Povedite više računa o zdravlju, imunitet vam je vrlo slab. Moguće su upale i infekcije. Budite vrlo, vrlo oprezni u saobraćaju jer je to najosetljivije područje. Čuvajte se povreda, ali i prehlade i virusnih infekcija.

 

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11