HOROSKOP U VLADAVINI BIKA: Saznajte šta vas očekuje od 21. aprila do 21. maja 2017.

HOROSKOP U VLADAVINI BIKA: Saznajte šta vas očekuje od 21. aprila do 21. maja 2017.

24. travnja 2017. 0 By Admin

DEVICA (23. 8 – 22. 9)

Posao

Zahvaljujući retrogradnom kretanju vašeg vladara, Merkura, često se nalazite u centru glavnih poslovnih dešavanja, ali sve se završava na tome. Sačuvajte prisebnost duha i promišljenost, kako biste pravilno odgovorili na različite dileme koje vas prate na poslovnoj sceni ili u susretu sa saradnicima. Snagom volje i ličnom inicijativom uspećete da se nametnete u nekim značajnim situacijama. Imponuje vam posao u kome do izražaja dolaze vaša preduzimljivost i organizatorske sposobnosti.

 

 

U periodu do 3. maja kada Merkur kreće direktno neophodno je da ispunite svoje redovne obaveze ili da izmirite zaostala finansijska potraživanja. Neki raniji dogovori o saradnji ostaće samo prazne priče, tokom celog perioda Merkurove retrogradnosti. Kontakti sa osobama na važnim funkcijama mogu vam doneti nove kontakte i proširenje saradnje. Vodite računa o važnoj dokumentaciji. Krajem perioda obratite pažnju na svoj poslovni stil ili način izražavanja.

 

 

Ljubav

Prve dane perioda, dok je Venera u vašem sedmom polju, bićete na sedmom nebu i uživati u pažnji voljene osobe. Stalo vam je da iskristališete svoja osećanja i da odredite svoja emotivna očekivanja. Imate dovoljno snage samo kada se uz vas nalazi osoba sa kojom možete da podelite svoje misli, emocije ili inspiraciju. Znaci partnerove pažnje i nežnosti jačaju vašu vezu i unose osećanje istinske bliskosti u vaš zajednički život.

 

 

Ukoliko ste mladi ili slobodni, imate sjajnu priliku da ostvarite brojne emotivne kontakte ili novu ljubavnu romansu u skladu sa svojom vizijom. Privlačićete pažnju u vašem okruženju i uživati u komplimentima, gde god da se budete kretali. Već duže vreme želite da se zaljubite i ostvarite vezu o kakvoj odavno maštate. Iskoristite maksimalno ovaj period za druženje i nove kontakte. U periodu od 3. maja moguća nova romansa. Prepustite se osećanjima i uživajte.

 

 

Zdravlje

Tenzija i napetost vaši su tajni neprijatelji. Obratite pažnju na svoje telo, koliko ste opušteni, kako sedite, gde spavate i koliko spavate. Vodite zdrav život, ne preterujte sa jelom i pićem. Obratite pažnju na stomačne tegobe.

 

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11