HOROSKOP U VLADAVINI BIKA: Saznajte šta vas očekuje od 21. aprila do 21. maja 2017.

HOROSKOP U VLADAVINI BIKA: Saznajte šta vas očekuje od 21. aprila do 21. maja 2017.

24. travnja 2017. 0 By Admin

VAGA (23. 9 – 22. 10)

Posao

Vladar vašeg znaka Venera krenula je direktno u Ribama, u znaku svoje egzaltacije, a vama se čini da možete da pomerate planine. Vaše ambicije rastu, iako u određenim situacijama delujete nesigurno. Stalo vam je da ostvarite korisne ciljeve i tražite tim saradnika sa sličnim idejama. Angažovanost na različitim stranama ostavlja dobar utisak, ali samo do određene granice.

 

 

Potrudite se da budete dobro informisani o svim profesionalnim kombinacijama, proveravajte sve važne kriterijume koji utiču na poslovnu saradnju. Morate biti istrajni u donošenju važnih poslovnih odluka. Ovo je povoljan period za napredovanje i verovatno ćete imati nove poslovne ponude. Ukoliko vam je posao povezan sa putovanjima, češće ćete biti na putu. Pažljivo razmislite o novim ponudama, ne donosite odluke na prečac. Neophodna vam je nečija podrška kako biste ostvarili svoje poslovno-finansijske ciljeve.

 

 

Ljubav

Nalazite se u sjajnoj prilici da ostvarite harmoniju na ljubavnom planu i da ispunite sve svoje emotivne želje. Osećate potrebu da neke događaje proslavite u krugu porodice ili sa voljenom osobom. Imate priliku da čujete pozitivne komentare o svom izgledu ili ponašanju, godi vam nečija emotivna naklonost i pažnja. Osobi koja vam se dopada jasno dajete do znanja da vam je stalo do izgradite harmoničan odnos, uzbudljivu ljubavnu romansu ili strasnu vezu.

 

 

Kada Venera pređe u znak Ovna, biće u dobrom aspektu sa Marsom iz Blizanaca, pa će i sva emotivna događanja biti uzbudljivija. Ukoliko ste mladi ili slobodni, priželjkujete novu ljubavnu romansu. Budite društveniji, proširite krug prijatelja. Uživajte u novim ljubavnim izazovima, ali budite i dovoljno iskreni u izražavanju svojih osećanja.

 

 

Zdravlje

Previše radite, neophodan vam je odmor. Čuvajte se povreda, ne precenjujte svoju snagu, obratite pažnju na stomačne tegobe. Mogući problemi sa organima za varenje. Nervoza će uzeti danak, ukoliko ne shvatite da stvari na koje ne možete uticati ne smeju da utiču na vas.

 

 

ŠKORPIJA (23. 10 – 22. 11)

Posao

Prelazak Marsa, vašeg vladara, iz Bika u Blizance unosi dodatnu napetost na poslovnom planu, zbog čega je neophodno da se pridržavate već ustaljenih profesionalnih normi. Želite da unapredite svoj poslovni položaj i težite ka novom ličnom usavršavanju, ali poslovno-finansijske prilike u velikoj meri zavise od situacije koju diktiraju vaši saradnici ili pretpostavljeni. Skloni ste da precenite svoje mogućnosti, pa na kraju završite sa osećanjem preopterećenosti.

 

 

Ukoliko ste nameravali da menjate posao, imaćete priliku za to krajem aprila, ali ipak budite oprezni. Oni koji su bez posla, biće u prilici da nađu angažman na određeno vreme. Ne odlažite obaveze jer to može da ostavi loš utisak. Vaša sposobnost dobrog zapažanja, kao i veština brzog prilagođavanja u novim uslovima biće dobro nagrađene. Od 1. maja očekuju vas uspešni rezultati i sjajna mogućnost za dalje profesionalno usavršavanje. Finansijska situacija se stabilizuje.

 

 

Ljubav

Venerin okret u znaku Riba doneće vam brojne prilike za nove ili neobične ljubavne kontakte. Ipak, vaše emotivno interesovanje za određenu osobu neće biti trajnog karaktera. Ne želite emotivno vezivanje i smišljate brojne izgovore kako biste opravdali svoje ćudljivo raspoloženje i ponašanje. Nema potrebe da izbegavate emotivnu vezu ili odgovornost.

 

 

Bićete raspoloženi da se više družite i zabavljate sa prijateljima i novim poznanicima. Upravo u takvom okruženju možete i da upoznate neku novu osobu koja će vas ostaviti bez daha. Ako ste u vezi ili braku opet ćete preispitivati vaš odnos. Obostrano nezadovoljstvo moglo bi da se završi ozbiljnim sukobom. Ne trudite se da postignete nikakav kompromis sada, već sačekajte povoljniji moment ukoliko želite da se pomirite. Skloni ste ljubomori i preuveličavanju problema. Uključite razum.

 

 

Zdravlje

Bolje se osećate nego u prethodnom periodu, ali sada ćete biti pod većim psihičkim opterećenjem. Naročito je komplikovana poslednja dekada meseca kada stres može biti dosta intenzivan. Bilo bi dobro da u tom periodu manje radite i da se više odmarate.

 

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11