Pronađi SVOJ datum ROĐENJA i saznaj šta ti donosi TVOJA LIČNA TAROT KARTA

Pronađi SVOJ datum ROĐENJA i saznaj šta ti donosi TVOJA LIČNA TAROT KARTA

24. travnja 2017. 0 By Admin

Svaka od 22 karte Velike arkane ima svoje značenje i astrološku simboliku.Saznajte karakterne osobine koje ćete razviti u životu pod uticajem određene tarot karte, kao i ključne reči koje će obeležiti svaki period vašeg života…

 

Broj lične tarot karte je isti kao dan rođenja, ako je broj manji od 22; za veće brojeve datuma broj je jednak zbiru cifara tog broja.

 

 

Rođeni 1. u mesecu

Mag označava živahnu i kreativnu osobu. Vaš život je prepun aktivnosti svih vrsta, a neretko i neočekivanih promena, zaokreta i okolnosti. Da bi se sve to preživelo bez stresova i posledica, valja sačuvati svoj unutrašnji mir i ravnotežu, spram svega se odnositi s izvesnim sarkazmom i podsmehom.

Ključne reči: snalažljivost, kreativnost, veza neba i zemlje, komunikativnost, prilagodljivost, originalnost

 

 

Rođeni 2. u mesecu

Sveštenica koja vlada nad vama ukazuje vam na sve ono maštovito, intuitivno i suzdržljivo u vama. Stoga će vaš život biti miran, uravnotežen i spokojan, a vaša strpljivost će biti nagrađena jednog dana, možda sa zakašnjenjem ali u svakom slučaju. Ono na što treba obratiti pažnju je suzdržljivost u iskazivanju osećanja i opasnosti da se ne izgube sopstveni podsticaji za napredovanjem.

Ključne reči: intuicija, uloga žene i ženske duše, majka, mudrost, znanje, bistrina, porodica.

 

 

 

Rođeni 3. i 30. u mesecu

Carica vam otvoreno nudi kreativnost, jasnoću misli, otvorenost duha, ali i određenu raskalašenost u svakodnevnom životu. Takođe, tu je materijalna nesigurnost, ali i određena nejasnoća i nered u postupcima. Ako uspete u sebi da napravite red, dosegnućete preko potrebitu ravnotežu, koja će se odmah reflektovati i na sve oko vas. Želje će se ispunjavati, a odnosi s okolinom biće plodonosni.

Ključne reči: kreativna ostvarenja, plodnost, zadovoljstvo, snaga konkretne žene, deca, brak.

 

 

Rođeni 4. i 31. u mesecu

Car donosi uzvišenost, otmenost i autoritet. Sve se odražavaju u celosti u konkretnim, materijalnim stvarima. Ali, ova karta donosi takođe i iskušenja, pa i vrlo teške odluke koje nije lagano i jednostavno doneti. Ako je u prvom planu materijalni probitak kao nešto što će se spremiti i čuvati za neke druge prilike, onda je to put uspeha kojim se vladar kreće držeći svoje podanike na okupu.

Ključne reči: poredak stvari, autoritet, muška snaga, ratnik, vlast, otac, stabilnost, poduzetnost.

 

 

 

Rođeni 5. i 23. u mesecu

Papa bdi nad nezavisnim osobama impulsivne naravi, pomažući im da nadvladaju vlastite unutrašnje sukobe i raskole, a da pritom ne izgube svu svoju slobodu. Zahvaljujući ovom uticaju moguće je pretvoriti avanture u nade, a nadanja u čistoće. Zato i dolazi prvenstveno do unutrašnjeg napretka osobe, koji se odražava na okolni svet i koji vodi sigurnim putem napretka prema boljem, uzvišenijem i duhovnijem.

Ključne reči: savetnik, dobrota, smirenost, religija u konstruktivnom smislu, pomoć, ezoterija, mir, milost.

 

 

 

Rođeni 6. i 24. mesecu

Ljubavnici naznačavaju društvenost, osećajnost, želju za usaglašenošću i ravnotežom, ali i snažnu fizičku privlačnost. Sopstvena razmišljanja su oštri sudija pri donošenju svake odluke i toga se čvrsto treba pridržavati. Život prolazi u deljenju između posla i porodice, a u oba slučaja radi se o velikoj odgovornosti. No, isto tako odgovornost pomaže i da se ne podlegne iskušenjima koja se pokazuju na svakom koraku u sve zamamnijim oblicima.

Ključne reči: ljubav, emotivni izbor, partnerstvo je važno.

 

 

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3 4