Horoskop zaljubljivanja, mašte i novca: šta vašem podznaku donosi mlad Mesec u znaku Bika (od 26. aprila 2017. godine)

Horoskop zaljubljivanja, mašte i novca: šta vašem podznaku donosi mlad Mesec u znaku Bika (od 26. aprila 2017. godine)

25. travnja 2017. 0 By Admin

Osobama koje su u podznaku BIK ovaj period donosi promene vezane za izgled, dobro je da promenite svoj imidž, spoljašnje ponašanje i time privučete druge ili ostavite dobar utisak. Ovo je povoljan period da krenete i sa promenama koje se tiču energije, zdravlja, naročito ako spadate u one koji imaju zdravstvene probleme.

 

 

BLIZANCIMA će ovaj period doneti unutrašnje promene, za druge možda nevidljive. Snovi, intuicija i podsvest se menjaju ili će se ipak pojaviti veća potreba da radite nešto u samoći.

Trud donosi novac, sreću, ali i veliki uspeh

Ukoliko vam je podznak u RAKU vreme je za nove želje, za nova prijateljstva od kraja maja, ili za angažovanje u nekoj novoj grupi ljudi.

 

LAVOVIMA u podznaku Mlad Mesec donosi mogućnost novina vezanih za karijeru ili novi pravac koji bi trebao da donese više sigurnosti i stabilnosti ako se dobro oragnizujete, napravite plan i budete spremni da uložite energiju. Karijera i životni ciljevi neke će odvesti u inostranstvo ili ka stranim partnerima, jer vam je Venera u 9. stepenu ili sa obrazovanjem, životnom filozofijom u kojoj možete da očekujete više optimizma ili radosti.

 

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3 4 5